29 Μαρτίου, 2024

Ο σκληρός ράπερ Lamanif, σε βίντεο με…δαντελωτό στριγκάκι! Τον καταγγέλλουν ότι…..

Ο σκληρός ράπερ Lamanif, σε βίντεο με…δαντελωτό στριγκάκι! Τον καταγγέλλουν ότι “πάει με 14χρονα κοριτσάκια”. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΚΑΡΕ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚ

Ο ράπερ Light λέει «παιδόφιλο» τον Lamanif

Ο δημοφιλής ράπερ Light, με βίντεο που ανάρτησε στο youtube αποκαλεί παιδόφιλο τον αγνοούμενο Lamanif και στρέφεται με ακατονόμαστες εκφράσεις εναντίον του με αποκορύφωμα φυσικά ότι «Ο 24χρονος συνευρίσκεται ερωτικά με 14χρονα [σσ: υπονοεί κορίτσια] που τα εκβιάζει για να μη μιλήσουν …», ενώ έπραξε –όπως ισχυρίζεται- την απειλή για αυτοκτονία για να «εξιλεωθεί από τις αμαρτίες του» και να αποκτήσει τα πολυπόθητα like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

To MAKELEIO , κατ’ αποκλειστικότητα, παρουσιάζει όλα τα καρέ από το βίντεο με τα γλωσσόφιλα στην αφέντρα και τον ράπερ με…δαντελωτό στριγκάκι!

Αποκάλυψη σοκ.

Αυτό είναι το βίντεο για το οποίο «ντρέπεται» ο Lamanif και εξαφανίστηκε, διαδίδοντας πως θα «αυτοκτονήσει». Στις εικόνες που έχει στη διάθεσή του το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο «σκληρός» ράπερ που άλλοτε παρίστανε στο YouTube τον γκάγκστερ, φαίνεται να φορά μαύρο δικτυωτό γυναικείο εσώρουχο τύπου «τάνγκα» αλλά και να γλύφει αρειμανίως τις πατούσες μιας αφέντρας με κατακόκκινα νύχια και πόδια που παραπέμπουν μάλλον σε «εύσωμη» γυναίκα. Και αυτό το κάνει μπρούμυτα ο ράπερ που «δίδασκε» τους νέους πως αν χρειαστεί να κάνεις άσχημα πράγματα, από το να εμπλακείς σε αιματοχυσίες και σε εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμούς κ.λπ. Όπως ακριβώς οι Αφροαμερικανοί στις κακόφημες συνοικίες του Μπρούκλιν!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΕ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚ

makeleio.gr