20 Ιουνίου, 2024

Ο Πετράκος «ξαναχτυπά»: Εταιρείες που δουλεύουν για το ΝΑΤΟ ψεκάζουν… την αφρικανική σκόνη

Όσα είπε ο τραγουδιστής σε τηλεοπτική εκπομπή

Με την αφρικανική σκόνη τα έβαλε ξανά το Σάββατο (25/05) ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ισχυρίστηκε ότι, η σκόνη είναι αποτέλεσμα αεροψεκασμών εταιρειών που δουλεύουν για το ΝΑΤΟ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκου

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γρηγόρης Πετράκος τόνισε ότι, «κοιτάξτε, είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα και κάθε φορά που λέμε κάποια άποψη μετά διαστρεβλώνεται πάρα πολύ, έως ότι άκουσα ότι είπα πως δεν υπάρχει σκόνη. Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχει σκόνη. Απλά είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα εδώ και 15 χρόνια, το ζήτημα της τροποποίησης του καιρού παγκοσμίως. Όχι της κλιματικής αλλαγής αλλά της τεχνητής τροποποίησης. Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες τροποποίησης καιρού και στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμιά διαφάνεια πάνω σε αυτό».

Σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής σχετικά, ο Γηργόρης Πετράκος σημείωσε οτι, «ακόμα και στο Google να μπείτε και πατήστε εταιρείες τροποποίησης καιρού θα σας βγάλει κανονικές εταιρείες. Κερδίζουν χρήματα. Το ποιος τις βάζει είναι το θέμα και για ποιο λόγο, εμείς αυτό ρωτάμε. Όλα αυτά τα αεροπλάνα, γιατί με αεροπλάνα τα κάνουν, κάνουν αεροψεκασμούς. Αυτό που ρωτάει πάρα πολύς κόσμος είναι να υπάρξει διαφάνεια και το τι ακριβώς ρίχνουν στον αέρα και με ποιο τρόπο τρόπο τροποποιείται ο καιρός και αν υπάρχει διαφάνεια πάνω σ’ αυτό. Γιατί όλα αυτά γεμίζουν την ατμόσφαιρα με βαρέα μέταλλα και μετά όταν πέφτει σκόνη πέφτουν κι αυτά και τα εισπνέουμε. Τα βαρέα μέταλλα είναι τοξικά. Φυσικά μας επηρεάζουν και εγκεφαλικά και ψυχολογικά πάρα πολύ. Αν ρωτήσετε τι παρενέργειες έχουν βαρέα μέταλλα στον οργανισμό θα δείτε ότι είναι φρικτές».

 

 

Reduce bounce rates