2 Μαΐου, 2024

Ο εκρηκτικός Αλέξανδρος Μαυρίδης ξαναχτυπά με νέο κομμάτι

Ο εκρηκτικός Αλέξανδρος Μαυρίδης ξαναχτυπά με νέο κομμάτι

Αρχικά πες μου λίγα πράγματα για σένα…Που γεννήθηκες και μεγάλωσες;

Γεια σου Ηλία σε ευχαριστώ που με τιμάς με αυτή την συνέντευξη κατάγομαι από τον καλό αγρό Δράμας και λόγω εργασίας του πατέρα μου κατέβηκε η οικογένεια μου στην Αθήνα και γεννήθηκα στο Μαρούσι και μεγάλωσα στην Ελευσίνα!!!

Η μουσική πως προέκυψε στη ζωή σου;

Από μικρό παιδί είχα όνειρο την μουσική και το τραγούδι ξεκίνησα τα βήματα μου από τα σχολικά χρόνια πρώτα έγραψα δύο τραγούδια σε ένα τοπικό συγκρότημα και μετά άρχισα να μαθαίνω μουσικά όργανα έτσι ξεκίνησα να μπαίνω σε τοπικά συγκρότημα  και παράλληλα μου δινόταν η ευκαιρία να τραγουδάω σαν δεύτερη φωνή ξεκινώντας μετά έμπαινα σε συγκροτήματα σαν πρώτη φωνή και σιγά σιγά ξεκίνησα πέρα από συναυλίες να κάνω εμφάνισης και σε καφετέριες και μουσικές σκηνές αργότερα ξεκίνησα τα μαθήματα φωνητικές με την Χρύσα Οικονομάκη που ήταν και στο εθνικό ωδείο έχοντας ξεκινήσει εμφάνισης σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας μου δόθηκε η ευκαιρία Να μπω και σε διάφορα νυχτερινά σχήματα αργότερα άλλαξα δασκάλα η οποία έχω και σήμερα είναι η πολύμνια Κονδύλη με τα χρόνια να περνάνε μου έχουν δωθει η ευκαιρίες να πάω σε διάφορα μέρη της χώρας μας!!!

Έγινες ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από το τραγούδι “όμορφη”. Τι θεωρείς ότι ήταν αυτό που άγγιξε τον κόσμο στο συγκεκριμένο τραγούδι;βασικά .

Αλέξανδρος Μαυρίδης

Ηλία ήταν το πρώτο μου επίσημο τραγούδι με βιντεοκλίπ έχοντας βγει τότε από μια πολύ ωραία σεζόν παρέα με τον Γιώργο Τσαλικη και την Χρυσπα είχα γνωρίσει πολύ κόσμο τότε και ευχαριστώ που με στήριξαν στο πρώτο μου τραγούδι θεωρώ ότι το όμορφη σαν άκουσμα είναι ένα χορευτικό τραγούδι με θετικό στίχο και με βοήθησε πολύ αυτός ο συνδυασμός είμαι πολύ τυχερός που σαν πρώτο ξεκίνημα έπαιξε σε πολλά ραδιόφωνα στην Ελλάδα και έπαιξε και το βιντεοκλίπ σε κάποια κανάλια η εταιρεία τότε που βρισκόμουν με βοήθησε στην προβολή του τραγουδιού μου αλλά για εμένα είναι χαρά μου που ακούστηκε γιατί το έχω γράψει ο ίδιος!!!!

Βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια η δισκογραφία στην Ελλάδα πεθαίνει σιγά σιγά…Θεωρείς ότι αυτό δυσκολεύει στο να διαφημίσετε την δουλειά σας οι τραγουδιστές;

Τα Social media (Facebook,Twitter,Youtube) παίζουν βοηθητικό ρόλο πιστεύεις;Επειδή έτυχε σαν μουσικός μικρός να ζήσω και την εποχή του CD χωρίς το ίντερνετ να παίζει καθόλου ρόλο θεωρώ αυτή την εποχή στο θέμα ευκολίας να διαφημιστεί ένας καλλιτέχνης και δωρεάν ανεβάζοντας στο YouTube την δουλειά του και διαφημίζοντας το στης σελίδες του γιατί παλαιότερα που η δισκογραφία είχε τον πρώτο ρόλο και δεν ήταν εύκολο να κυκλοφορήσεις κάποια δουλειά αλλά στην εποχή μας δεν υπάρχει το ότι σε διαλέγει η εταιρεία και επενδύει επάνω σου τώρα εσύ πρέπει να αναλάβεις τα έξοδα μιας κυκλοφορίας τώρα η δυσκολία είναι καθαρά οικονομική για να διαφημίστεις σε μεγαλύτερο βαθμό αν θες να φτάσεις σε κάποιο σημείο την δουλειά σου!!!

Τι σημαίνει για σένα η μουσική Αλέξανδρε ;το όνειρο μου και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να το ζω και είναι η ζωή μου!!!

Το όνειρο μου και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να το ζω και είναι η ζωή μου!!!

Θεωρείς ότι αυτό δυσκολεύει στο να διαφημίσετε την δουλειά σας οι τραγουδιστές;Τα Social media (Facebook,Twitter,Youtube) παίζουν βοηθητικό ρόλο πιστεύεις;

Αλέξανδρος Μαυρίδης

Τα Social media (Facebook,Twitter,Youtube) παίζουν βοηθητικό ρόλο πιστεύεις;Επειδή έτυχε σαν μουσικός μικρός να ζήσω και την εποχή του CD χωρίς το ίντερνετ να παίζει καθόλου ρόλο θεωρώ αυτή την εποχή στο θέμα ευκολίας να διαφημιστεί ένας καλλιτέχνης και δωρεάν ανεβάζοντας στο YouTube την δουλειά του και διαφημίζοντας το στης σελίδες του γιατί παλαιότερα που η δισκογραφία είχε τον πρώτο ρόλο και δεν ήταν εύκολο να κυκλοφορήσεις κάποια δουλειά αλλά στην εποχή μας δεν υπάρχει το ότι σε διαλέγει η εταιρεία και επενδύει επάνω σου τώρα εσύ πρέπει να αναλάβεις τα έξοδα μιας κυκλοφορίας τώρα η δυσκολία είναι καθαρά οικονομική για να διαφημιστείς σε μεγαλύτερο βαθμό αν θες να φτάσεις σε κάποιο σημείο την δουλειά σου!!!

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος να εκφραστεί η αγάπη και ο έρωτας είναι μέσα από την μουσική. Εσύ συμφωνείς με αυτό;

Και βέβαια τα τραγούδια είναι μια εξομολόγηση ένα τρόπος να εκφράσεις τα συναισθήματα σου να βγάλεις προς τα έξω όλες της εικόνες της καρδιάς σου!!!!Υπήρξε κάποιος καλλιτέχνης που αποτέλεσε πρότυπο για σένα;

πολύ καλλιτέχνες και πήρα πολλά ωραία πράγματα από αυτούς συγνώμη που δεν εκφράζω ένα όνομα γιατί είναι πολύ!!!

Από τα κομμάτια σου έχω ξεχωρίσει πάρα πολύ το “…..”. Συνήθως λένε ότι υπάρχει μία ιστορία πίσω από κάποιο τραγούδι. Ποια είναι η ιστορία αυτού του τραγουδιού;

θα μιλήσω για το πρώτο μου τραγούδι το όμορφη γιατί είναι το ξεκίνημα μου και επίσης είναι ένα τραγούδι που εκφράζει σε μια γυναίκα το ποσό ερωτευμένος είσαι απέναντι της και ότι για εσένα είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο!!!

Το τελευταία διάστημα η κατάσταση στη χώρα μας όλο και επιδεινώνεται…Εσύ από τη μεριά σου πως το βλέπεις;

Αλέξανδρος Μαυρίδης

Εγώ βλέπω πολλά παιχνίδια να παίζονται εις βάρος της Ελλάδας το μόνο που εύχομαι να μην γίνει πόλεμος γιατί τα συμφέροντα από της χώρες της Ευρώπης και την Τουρκία σε θέματα φυσικού αερίου και πετρέλαια είναι πολλά εύχομαι να μην ζήσουμε άσχημες κατάστασης στην χώρα μας και επίσης κάποια στιγμή να φτιαχτεί η οικονομία στην χώρα μας να μην φεύγουν τα παιδιά μας σε άλλες χώρες για δουλειά!!!!

Αυτή τη περίοδο σε τι φάση σε πετυχαίνουμε επαγγελματικά;

Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε διάφορες εμφάνισης σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα και σε υπόλοιπα όμορφα μέρη της χώρας μας!!!

Πες μας κάτι για το νέο σου τραγούδι

Ο τίτλος του είναι “Σπαστά” ένα τραγούδι ανεβαστικό που δείχνει τον θαυμασμό ενός άντρα σε μια πολύ όμορφη γυναίκα η μουσική και η στίχοι ανήκουν σε εμένα η ενορχήστρωση στο καλό μου συνεργάτη Γιάννη Θάνο στούντιο ηχόμετρο..

Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε  για την συνέντευξη και για τον χρόνο σου!

Εγώ σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήταν τιμή μου να μιλήσουμε σε αυτήν την όμορφη συνέντευξη εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το ότι καλύτερο για εσένα!!!