29 Απριλίου, 2024

Ο Αλέκος Χρυσοβέργης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Βύρωνα Μίλτου Μπαντή, για να “πετάξει” ο Βύρωνας ψηλά σαν αετός.

Ο Αλέκος Χρυσοβέργης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Βύρωνα Μίλτου Μπαντή, για να “πετάξει” ο Βύρωνας ψηλά σαν αετός.

Από OneNews Team

Τεράστια μορφή της ελληνικής μουσικής σκηνής με σπουδές σε Λονδίνο, Παρίσι και Μόναχο ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Αλέκος Χρυσοβέργης πρόσφερε στη μουσική βιομηχανία τεράστιες επιτυχίες,  ευκαιρίες καριέρας σε πάμπολλους καλλιτέχνες και μαζί του βούρκωσε, αγάπησε και πόνεσε όλη η Ελλάδα. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την κλίση του προς τη μουσική και ξεκίνησε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα μαθαίνοντας κιθάρα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του δούλεψε ως μουσικός, τραγουδιστής και μαέστρος. Χρησιμοποιώντας αυτή την πολύτιμη εμπειρία διαμόρφωσε μια σφαιρική άποψη για το καλλιτεχνικό στερέωμα. Ως και σήμερα συνεχίζει να συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες και δεν παύει να αναζητά το «νέο αίμα», που θα προσφέρει κάτι το διαφορετικό στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Εξίσου επιτυχημένος και στην προσωπική του ζωή με άξια συνοδοιπόρο του τη σύζυγό του  Ειρήνη   Χρυσοβέργη, η οποία του χάρισε το μοναχογιό του Αλέξανδρο και  μια  οικογένεια σταθερά στη ζωή του και πηγή έμπνευσής του. Γέννημα θρέμμα στο Βύρωνα Αττικής, όπου ” όλα τον αγαπάνε τόσο δυνατά”  και συναισθηματικά δεμένος με τους κατοίκους του δεν άλλαξε ποτέ συνοικία και όταν ο Μίλτος Μπαντής με τον οποίο  συναντήθηκε αυτοδιοικητικά το 2014, όταν κατέβηκε για πρώτη φορά στην αρένα των δημοτικών εκλογών ως  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Βύρωνα της καρδιάς του, του ζήτησε μαζί να συνεχίσουν την προσπάθεια, για να γυρίσουν σελίδα στον Δήμο Βύρωνα,  να πιάσουν το νήμα της δημιουργίας και να προχωρήσουν μπροστά, ο Αλέκος Χρυσοβέργης   ευαισθητοποιημένος με τα κοινά δεν μπόρεσε παρά να δεχτεί.  Ο ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ θα βρίσκεται προσεχώς στα ψηφοδέλτια των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023 ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βύρωνα στο πλευρό του  Υποψήφιου Δημάρχου ΜΙΛΤΟΥ ΜΠΑΝΤΗ και με το συνδυασμό ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, αλλά και με την υπόσχεση να ” συνθέσει” την πρόοδο του Βύρωνα, θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών του.

Συναντήσαμε τον Αλέκο Χρυσοβέργη και όταν τον ρωτήσαμε, γιατί επέλεξε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Μίλτου Μπαντή, μας απάντησε:  «Στο πρόσωπο του Μίλτου βλέπω έναν άνθρωπο με γνώση, με πάθος, με εμπειρία, που εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη, γι’ αυτό αποφάσισα και το 2023 να είμαι και πάλι στο πλευρό του. Ενωμένοι θα κάνουμε τον Βύρωνα να πετάξει ψηλά σαν «ΑΕΤΟΣ», με πολιτισμό, ήθος και αξιοπρέπεια».

Η onenews.gr εύχεται Καλόν αγώνα, καλή επιτυχία και με τη νίκη στον ΑΛΕΚΟ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ, το μαέστρο της καρδιάς μας.