23 Απριλίου, 2024

Ο Άκης Πετρετζίκης έφτιαξε μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο

Ο Άκης Πετρετζίκης έφτιαξε μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι γνωστός τόσο για τη μαγειρική του όσο και για το χιούμορ του και τώρα θέλησε να απαντήσει στις… προκλήσεις, λανσάροντας νέα συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο.

Επειδή ο Άκης Πετρετζίκης δίνει συνταγές με αρκετές παραλλαγές και – σε κάποιες περιπτώσεις – πολλά υλικά που δεν θα πίστευε κανείς ότι χρειάζονται, είχε κυκλοφορήσει μια χιουμοριστική ατάκα για τα γνωστά σε όλους μας αγαπημένα μελομακάρονα.

«Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας βγάλει μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο;», ήταν η ατάκα που κυκλοφόρησε στα social media, με τον ίδιο τον σεφ να σχολιάζει «stay tuned» (μτφ. μείνετε συντονισμένοι).

Έτσι, σήμερα Δευτέρα (7.11.2022) περίπου ενάμιση μήνα πριν τα Χριστούγεννα, ο Άκης Πετρετζίκης έδωσε πράγματι συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, παραποιώντας την παραδοσιακή συνταγή.

«Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα… Μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα!», έγραψε με χιούμορ ο Άκης Πετρετζίκης στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι μπορεί κάποια υλικά στις συνταγές του να ακούγονται παράξενα ή και αχρείαστα, ωστόσο ο ίδιος δείχνει πόσο έμπειρος σεφ είναι αφού αυτές πετυχαίνουν.