Νίκος Μουτσινάς: Η μεγάλη ανατροπή στη νέα του εκπομπή

Από επιλογή δεν βρέθηκε στην TV τη χρονιά που πέρασε… Ταξίδεψε, χαλάρωσε, φόρτισε μπαταρίες και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει πιο χαρούμενος από ποτέ. Ο Νίκος Μουτσινάς μετρά αντίστροφα και αυτή την περίοδο στελεχώνει την ομάδα μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Ο παρουσιαστής θα βρεθεί στον ALPHA, σε μία βραδινή εκπομπή, που θα έχει στοιχεία από Καλό Μεσημεράκι και Nick O’Clock. Με διάθεση για σάτιρα και χιούμορ, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα με στόχο την κορυφή.

Ενδιαφέρον έχουν οι ημέρες προβολής. Αν και αρχικά είχε γραφτεί ότι θα παίζεται Σάββατο και Κυριακή, τελικά θα βγαίνει στον αέρα δύο φορές μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα Πέμπτη και Παρασκευή.

Νίκος Μουτσινάς – Η Ματίνα Νικολάου στο πλευρό του

Ο Νίκος θα έχει δίπλα του τη Ματίνα Νικολάου. «Αν μου γινόταν πρόταση να ξανασυνεργαστώ με τον Νίκο Μουτσινά, θα το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά γιατί είναι κάτι που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και δε μπορώ να φανταστώ να κάνει ο Νίκος την ίδια εκπομπή και να μην είμαι. Θα ήμουν πολύ θετική.

Θα έκανα και κάτι άλλο τηλεοπτικά. Μου αρέσει η τηλεόραση παρότι δεν έχω κάνει πάρα πολύ. Θα μου άρεσε να είμαι σε αυτή σαν ηθοποιός, γιατί δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω πως θα είναι, το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο, είναι μεγάλη ευθύνη. Από τη Βάνια έχω κρατήσει ως ενθύμιο τη μια περούκα», είπε η Ματίνα Νικολάου πρόσφατα.

 

 

Exit mobile version