29 Απριλίου, 2024

Νίκος Μουρατίδης: Με απογοητεύει πάρα πολύ ο Γιώργος Μαζωνάκης, είχα άλλα όνειρα για εκείνον

“Είναι ο μοναδικός που τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν” δηλώνει ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Πέμπτης, όπου εξέφρασε τόσο την προσωπική του άποψη για το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι αλλά και την καλλιτεχνική εξέλιξη του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Όταν άκουσα το Zari ενθουσιάστηκα. Άρχισαν τα γνωστά τι είναι αυτό; δεν είναι τραγούδι είναι καρακατσουλιό, λέω δεν το πιστεύω. Μετά είδαμε το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι σε μια αυλή να λένε το τραγούδι για να αποδείξει ότι δεν είναι κατασκεύασμα σε ένα στούντιο.

Άρχισαν πάλι τα ίδια. Είναι θαύμα το τραγούδι. Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, αλλά έτσι ακριβώς είμαστε οι Έλληνες, με το τυροπιτάκι, τον φραπέ και το παϊδάκι» υπογράμμισε αρχικά ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Στο εξωτερικό το έχουν πιάσει το θέμα και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο όμως να φύγει η αποστολή από εδώ γκαντεμιασμένη και με μουρμούρα από 5 ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Έχω λυσσάξει να δω πώς θα βγει. Δεν την έχω γνωρίσει. Έψαχνα να τη βρω, αλλά δεν τη βρήκα. Ζήτησα μέχρι και από την Άννα Βίσση το τηλέφωνό της, αλλά δεν το είχε».

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο μοναδικός που τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν. Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον. Είναι άλλοι λόγοι που δεν κάνει να τους λέμε στην τηλεόραση, θα στενοχωρήσουμε πολύ κόσμο και θα στενοχωρηθούμε κι εμείς.

Αξιοπρεπής είναι ο Νίκος Βέρτης και λατρεύω τον Κωνσταντίνο Αργυρό» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.