14 Ιουνίου, 2024

Μυτιλήνη: «Έχασε 2 παιδιά και βρήκε διέξοδο σε αλκοόλ και φάρμακα για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της»

Μυτιλήνη: «Έχασε 2 παιδιά και βρήκε διέξοδο σε αλκοόλ και φάρμακα για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της» – Όσα είπε ο δικηγόρος της 49χρονης

Βαρύ το κατηγορητήριο εναντίον της

Μυτιλήνη: Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράβαση των διατάξεων περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο δικηγόρος της 49χρονης αποκάλυψε πως βρήκε διέξοδο σε αλκοόλ και φάρμακα για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που της δημιούργησε η απώλεια των δύο της παιδιών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 49χρονης γυναίκας, Αναστάσιο Χατζηγιάννη πρόκειται για μια τραγική φιγούρα, μια μάνα που έχει χάσει δύο παιδιά και βρήκε διέξοδο στο αλκοόλ και σε συνταγογραφούμενα φάρμακα για να μπορέσει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από το οικογενειακό δράμα.

Ο δικηγόρος διέψευσε τους ισχυρισμούς συγγενών του θύματος ότι μετά την πράξη της η 49χρονη εγκατέλειψε την οικογενειακή επιχείρηση.

Τόνισε ότι όταν η 49χρονη συνειδητοποίησε τι είχε κάνει στον άντρα της, άρχισε να σβήνει τη φωτιά ενώ στη συνέχεια σκέπασε τον άντρα της με μια χάρτινη κούτα κι όταν έφτασε το ΕΚΑΒ μετέβη και η ίδια στο νοσοκομείο όπου παρέμενε έξω από την εντατική μέχρι που παρενέβη η αστυνομία και την οδήγησε στο αστυνομικό Μέγαρο.

Η γυναίκα πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

«Η κόρη μου έπινε», λέει ο πατέρας της 49χρονης – «Τον ζήλευε» λέει η αδερφή του

Ο πατέρας της 49χρονης μίλησε για τα προβλήματα με το αλκοόλ που αντιμετωπίζει η κόρη του, μετά την απώλεια των παιδιών τους και για τους καβγάδες με τον σύζυγό της.

«Έπινε βότκα και ούζο. Γκρίνιαζαν κάθε λίγο… Δεν ήταν για να χωρίσουν, αλλά μάλωναν και γκρίνιαζαν κάθε λίγο με τον άντρα της στο σπίτι, επειδή έπινε», είπε ο πατέρας της κατηγορούμενης.

Όπως ανέφερε, η 49χρονη ξεκίνησε να πίνει μετά τον θάνατο των παιδιών της και παρά τις παραινέσεις του ίδιου, δεν σταμάτησε.

«Ήθελα να την πάρω να δω τι έγινε, αλλά το κινητό της το έχουν πάρει μέσα στο ψυχιατρείο και δεν το σηκώνει», πρόσθεσε κι εξήγησε πως έμαθε από τον γιο της όσα έχουν συμβεί.

«Τον γαμπρό μου τον πήγαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα… Μάλλον πιωμένη ήταν», κατέληξε ο πατέρας της 49χρονης.

Η αδερφή του θύματος μίλησε για καυγάδες και για ζήλια ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Του έλεγα Γιάννη «χώρισε». Έλεγε το βράδυ πως θα πάει στο σπίτι για τη γκρίνια της και πολλές φορές κοιμόταν στο μαγαζί. Η γυναίκα έπινε και τον ζήλευε.

Ζήλευε τη γυναίκα που ήταν στο μαγαζί. Ο αδερφός μου νόμιζε ότι ήταν κρασί και δεν μπόρεσε να το αποφύγει με αποτέλεσμα να του βάλει φωτιά», λέει η αδερφή του θύματος.

Reduce bounce rates