20 Απριλίου, 2024

Μπορεί τελικά το… μηλόξιδο να αυξήσει το μέγεθος του πέους των ανδρών; Τι πρέπει να κάνετε

Μπορεί τελικά το… μηλόξιδο να αυξήσει το μέγεθος του πέους των ανδρών; Τι πρέπει να κάνετε

Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, υπάρχει μια βάση, αλλά ισχύει τελικά; Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί.
Αν είστε της ατομικής προπόνησης ή του… θεάματος (σ.σ. αναφερόμαστε φυσικά στο ακατάλληλο για ανήλικους), τότε σίγουρα θα έχετε «πέσει» σε κάποια διαφήμιση από αυτές με τις οποίες συνηθίζουν να «βομβαρδίζουν» τους επισκέπτες τους τα sites πορνογραφικού περιεχομένου για το πώς θα μεγαλώσουν τον ανδρισμό τους.
Γιατί μπορεί όσοι βλέπουν πορνό, το τελευταίο πράγμα που προσέχουν να είναι οι ενοχλητικές διαφημίσεις, αγωνιώντας για το πότε θα τους επιτραπεί επιτέλους να τις κλείσουν, ωστόσο όσο τα δευτερόλεπτα περνούν μαρτυρικά με το δάχτυλο πάνω στο… αριστερό κλικ και τον κέρσορα στο «Χ» , το βλέμμα σας, εκτός από τις σεξουαλικές περιπτύξεις των πρωταγωνιστών, ενδέχεται να κλέψουν συμβουλές για το τι μπορείτε να κάνετε, ώστε να μεγαλώσετε τα προσόντα σας.
Μια «παγίδα» στην οποία αποδεδειγμένα πέφτουν πολλοί αδυνατώντας να συγκρατηθούν και να μην πατήσουν το κλικ, καθώς η πλειοψηφία των ανδρών έχει ανασφάλειες και δεν θα γυρνούσε ποτέ την πλάτη σε κάτι… μεγαλύτερο.

Όσο αδιανόητο και αν σας φαίνεται κάποιες λοιπόν από αυτές τις διαφημίσεις υποστηρίζουν πως το… μηλόξιδο αυξάνει το μέγεθος του ανδρικού πέους!
Εικόνες από τεράστια μάλιστα μόρια που έχουν κολλήσει σε μπουκάλια με μηλόξιδο συνοδεύουν φράσεις όπως «αυτό το παράξενο κόλπο αυξάνει το πέος σας κατά 65%».

Όσο δελεαστικό και ακίνδυνο ωστόσο φαντάζει αυτό, οι ειδικοί σάς παρακαλούν να μην το δοκιμάσετε! Ούτε μόνοι σας στο σπίτι, ούτε φυσικά δημοσίως ή με παρέα (γιατί τότε θα έχετε άλλα προβλήματα).
Στην πραγματικότητα, οι διαφημίσεις δεν προσπαθούν να σας πείσουν να εξερευνήσετε μια διαφορετική λειτουργίας του μπουκαλιού ενός μηλόξιδου, αλλά να αγοράσετε ένα χάπι που υποτίθεται ότι βοηθά στη μεγέθυνση του πέους σας. Το συμπλήρωμα ισχυρίζεται ότι αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, το μέγεθος του πέους και τη σεξουαλική αντοχή, ενώ καταπολεμά τη στυτική δυσλειτουργία.
Πριν τρέξετε ωστόσο στο ντουλάπι της κουζίνας σας ή στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ για να πάρετε μηλόξιδο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα λειτουργήσει. Και μάλλον θα τσούζει πολύ.
Και αν δεν πιστεύετε εμάς, ακούστε τους ειδικούς.
«Κρατηθείτε μακριά από το μπουκάλι με το μηλόξιδο», προτρέπει ο Angus Barge, συνιδρυτής της ιστοσελίδας «Mojo» που ειδικεύεται σε θέματα στυτικής δυσλειτουργίας.
«Πολλοί άντρες έλκονται από φαινομενικά απλές σπιτικές θεραπείες επειδή αισθάνονται ότι υπάρχει κάτι φυσικό και υγιεινό σε αυτά», συμπληρώνει μιλώντας στη βρετανική HuffPost, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το μηλόξιδο βοηθά στην επιμήκυνση του πέους ή στη λειτουργία… στύσης.
Και αν εύλογα αναρωτιέστε γιατί οι επιτήδειοι επέλεξαν το μηλόξιδο και μόλις το είδαν αναφώνησαν: «Ναι αυτό θα βάλουμε για να πείσουμε τους άνδρες ότι θα μεγαλώσει το πέος τους», μια λογική εξήγηση έχει να κάνει με τις άλλες ευεργετικές ιδιότητές του.
Το μηλόξιδο λοιπόν πιστεύεται ότι μπορεί να κάνει καλό στην καρδιακή υγεία, βελτιώνοντας τη ροή του αίματός, ενώ η λήψη από το στόμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης.
Να λούσετε ωστόσο το πέος σας με αυτό δεν είναι καθόλου καλή ιδέα και δεν αναφερόμαστε μόνο στη μυρωδιά που δεν θα φεύγει με τίποτα.
Ο Barge, ο οποίος κάνει καμπάνια για την αισθητοποίηση και την επίγνωση γύρω από τη στυτική δυσλειτουργία, αφού αντιμετώπισε τα δικά του προβλήματα…. απόδοσης στο τέλος της τρίτης δεκαετίας της ζωής του, πιστεύει σε μια πιο ολιστική προσέγγιση.
«Για κάθε άνδρα που αναζητά γρήγορες λύσεις ή διευρύνσεις πέους, θα προτείναμε ότι η καλύτερη θεραπεία είναι να αρχίσετε να εργάζεστε για τη σεξουαλική σας ευημερία», υποστηρίζει, προσθέτοντας:
«Υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χτίσετε μια πιο θετική σχέση με το πέος σας. Χρησιμοποιούνται από γιατρούς και θεραπευτές σε ιδιωτικά ιατρεία εδώ και δεκαετίες, ενώ κάποιες χρειάζονται μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο σας και ένα ήσυχο μέρος».
Από την πλευρά της, η σεξολόγος Ruby Payne τονίζει ότι η χρήση του μηλόξιδου στο πέος θα μπορούσε να γίνει πραγματικά πολύ επικίνδυνη.
«Μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει να πω αυτά τα πράγματα, αλλά δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη και εννοώ πραγματικά ΚΑΜΙΑ απόδειξη ότι το μηλόξιδο θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το πέος σας να μεγαλώσει», υποστηρίζει και προειδοποιεί:
«Όχι μόνο θα τσούζει σαν κόλαση, αλλά θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και έγκαυμα. Η βλάβη στο δέρμα σας μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση και κανείς δεν θέλει μια μόλυνση εκεί κάτω».
«Μπορεί να έχετε ακούσει και για άλλες φυσικές σπιτικές θεραπείες, ωστόσο είναι επίσης απίθανο να λειτουργήσουν. Το μηλόξιδο εντάσσεται μαζί με τους υπόλοιπους μύθους για την επιμήκυνση του πέους, συμπεριλαμβανομένων χαπιών και φαρμάκων, αλλά συγγνώμη δεν υπάρχει καμία θαυματουργή θεραπεία εκεί έξω. Δεν υπάρχει μόνιμος τρόπος να μεγαλώσετε το πέος σας. Οι επεκτάσεις πέους και οι αντλίες μπορούν να λειτουργήσουν προσωρινά – προκαλώντας κυρίως πρήξιμο λόγω αρνητικής πίεσης – ωστόσο τα αποτελέσματα αυτά θα εξαφανιστούν», καταλήγει.
Όσο για τη συμβουλή της; «Μάθετε να αγαπάτε το πέος με το οποίο γεννηθήκατε. Όπως λέει και η παροιμία, δεν είναι το μέγεθος του σκάφους, αλλά η κίνηση του ωκεανού»…