29 Μαρτίου, 2024

Δεσμευμένη ξανά η Δέσποινα Βανδή – Η ανάρτηση που την “καίει”

Δεσμευμένη ξανά η Δέσποινα Βανδή – Η ανάρτηση που την “καίει”

Χαμογελάει ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Από τότε που ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η αλήθεια είναι πως φήμες την θέλουν ξανά ερωτευμένη. Στην αρχή χρέωναν στην Δέσποινα Βανδή έναν πολύ γνωστό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα είναι και παντρεμένος αλλά… τώρα έρχονται άλλες πληροφορίες στο φως!

Η Σούλα Γκλάμορους που έχει… ρεπόρτερ παντού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως ναι (!) η Δέσποινα Βανδή έχει βρει τον έρωτα αλλά όχι στα μάτια του εν λόγω ηθοποιό αλλά… στα μάτια ενός φίλου του! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έδωσε ενώ άφησε υπαινιγμούς πως σε λίγο καιρό όλα θα φανούν!

Η ανάρτηση της Σούλας Γκλάμορους για την Δέσποινα Βανδή

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Δέσποινα Βανδή ερωτευμένη ξανά

Με μελαχρινό συνοδό στην παραλία μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη

Λίγες μέρες μετά την κοινή ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Δέσποινα Βανδή περνά μια από τις πιο επώδυνες – ίσως και μια από τις πιο δύσκολες – φάσεις της, ανατρέποντας το παρελθόν και προσπαθώντας να ισορροπήσει το παρόν, γιατί, όσο απότομες κι αν είναι οι ανηφόρες, η ζωή συνεχίζεται και ούτε τελειώνει με έναν χωρισμό… Αντίθετα τραγουδιέται ευχάριστα, όπως εξάλλου έχει κάνει άλλοτε εκείνη στο παρελθόν φωνάζοντας δυνατά “Ναι, περνώ και μόνη μου καλά!”…

Η γοητευτική Δέσποινα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU, έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής όλων των φίλων της το τελευταίο διάστημα, καθώς και εκείνη είναι συμπονετική μαζί τους σε δύσκολες στιγμές τους. “Το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των δικών της ανθρώπων αλλά και των παιδιών της φυσικά, ενώ όσοι συναναστρέφονται μαζί της υποστηρίζουν ότι η διάθεσή της όσο περνά ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερη”, λένε κοντινοί της άνθρωποι.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η οικογενειακή της κατάσταση το τελευταίο διάστημα δεν την είχε μόνο προβληματίσει αλλά την είχε ρίξει αρκετά συναισθηματικά όπως είναι φυσικό, ενώ από την πλευρά της, με μεγάλη δύναμη ψυχής, προσπαθούσε να βρει διεξόδους για να ξεφύγει από τα δύσκολα, τραυματίζοντας όσο το δυνατόν λιγότερο τον εαυτό της. Πάλεψε, νίκησε… Στις 22 Ιουλίου, που έκλεισε τα 52 της χρόνια, έδειχνε να βγαίνει μπροστά ακόμα πιο δυνατή, ακούγοντας τις ευχές όλων όσοι την αγαπούν και ιδιαίτερα τις συγκινητικές ευχές των παιδιών της, που της εύχονταν τα καλύτερα…

Την περασμένη Τρίτη περίπου στις 3 το μεσημέρι, η τραγουδίστρια άβαφη και φορώντας ένα κιμονό-καφτάνι, πέρασε την είσοδο της παραλίας στο Λαγονήσι και μόνο ένα έμπειρο μάτι θα την αναγνώριζε πίσω από τα μαύρα μεγάλα γυαλιά της… Η Δέσποινα Βανδή προτίμησε τις πίσω ξαπλώστρες και σε ελάχιστα λεπτά έφτασε η παρέα της αλλά και τα παιδιά της, η Μελίνα και ο Γιώργος Νικολαϊδης. Για ένα τρίωρο περίπου πέρασε το μεσημέρι της κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία, ενώ χαιρόταν σαν μικρό παιδί, απολαμβάνοντας με το παραπάνω τα χάδια του ήλιου και τις χαλαρές στιγμές πάνω σε μια… ξαπλώστρα, έπειτα από ένα εξαντλητικό τριήμερο στην Κύπρο, εκεί όπου εμφανίζεται με επιτυχία μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE.

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την επόμενη μέρα και το δικό της βήμα μετά τον χωρισμό της, ήδη, μάλιστα, γράφονται και λέγονται τα πρώτα σενάρια που αναφέρουν μια νέα σχέση στη ζωή της και την έχει κάνει πάλι να χαμογελά. Η ίδια επιλέγει για την ώρα ως απάντηση τη σιωπή, έτσι όπως έκανε άλλωστε πάντα σε όλα όσα αφορούσαν στην προσωπική της ζωή. Εκείνο το μεσημέρι της Τρίτης παρόλα αυτά η τραγουδίστρια με την πολυμελή συντροφιά της έδειχνε να περνά υπέροχα, αν και την προσοχή όσων ήταν αυτόπτες μάρτυρες τράβηξε ο μελαχρινός κύριος –αγνώστων λοιπών στοιχείων- που για αρκετή ώρα συνομιλούσε μαζί της και σχεδόν μονοπώλησε όλα τα βλέμματα…

Δέσποινα Βανδή χωρισμός

Δέσποινα Βανδή νέος συνοδός

Υouweekly.gr