29 Μαρτίου, 2024

Μπαμ για Πάτρα: Η Δήμητρα έδωσε την Πισπιρίγκου. Τι είπε κρυφά στη ΓΑΔΑ, «σπάει» το κελί η Ρούλα [φωτο]

Μπαμ για Πάτρα: Η Δήμητρα έδωσε την Πισπιρίγκου. Τι είπε κρυφά στη ΓΑΔΑ, «σπάει» το κελί η Ρούλα

Τι αποκάλυψε στην κατάθεση της η Δήμητρα Πισπιρίγκου και «έδωσε» την αδερφή της;

Σύμφωνα με πηγές από τη ΓΑΔΑ, σε αδιέξοδο φέρεται να είναι η Ρουλα Πισπιριγκου και την αφήνουν να πνιγεί στις αντιφάσεις ώστε να τις τα ρίξουν όλα.

Η Δημητρα Πισπιριγκου «καθάρισε» για όλους με την κατάθεσής της, καθώς «έδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

H Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να «έδωσε» τη Ρούλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Μπαμ. Μάλιστα, φέρεται να αναφέρθηκε ακόμα και στα παιδικά τους χρόνια, αποκαλύπτοντας πολλά άγνωστα στοιχεία για τις πραγματικές σχέσεις των δύο αδελφών.

Σημείο κλειδί θεωρείται η παραδοχή σοκ της αδελφής της κατηγορουμένης ότι είδε αίμα στο στόμα της Ίριδας.

Μάλιστα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να ζήτησε και να πήρε ανταλλάγματα για τη στάση της, καθώς κινδυνεύει και αυτή με δίωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έξαλλη με τις νέες πληροφορίες για την αδερφή της και δεν μπορεί να το χωνέψει ότι μπορεί να την «έδωσε» στην αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, μια διαφορετική περιγραφή για τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας φέρεται να έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ψυχολόγο που την εξέτασε μέσα στη φυλακή.

Mία διαφορετική εκδοχή φέρεται να έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πως ήρθε ο θάνατος της Ίριδας, στην ψυχολόγο που μίλησε στην φυλακή και πραγματοποίησε το σχετικό πόρισμα για την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με το Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στην ψυχολόγο:

«Πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στη Δήμητρα “Eτοίμασέ την και φέρε την να την ταΐσω”. Και μου έφερε ένα παιδί μπλε… Και μου λέει “Tι έπαθε;”. Μου έπεσαν όλα, μου κόπηκαν τα πόδια και ήταν εκεί και με κοίταγε. Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της, σαν να ξεφυσούσε».

Αυτή εκδοχή είναι διαφορετική από όσα είχε καταθέσει μέχρι τώρα η ίδια, αλλά και η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην κατάθεσή της και όπως σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ, είχε ισχυριστεί ότι η Ίριδα δεν ανάσαινε όταν την βρήκε στην κούνια της.

Οι δύο εισαγγελείς περιμένουν τώρα τις γραπτές της εξηγήσεις για τις δολοφονίες και των δύο κοριτσιών, τις οποίες ετοιμάζει μεσα στη φυλακή η Ρουλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της μοναδικής ύποπτης για την υπόθεση.