“Είσαι μεγάλος μ@@@@@”: Σε έξαλλη κατάσταση η Μαριάννα Τουμασάτου

“Είσαι μεγάλος μ@@@@@”: Σε έξαλλη κατάσταση η Μαριάννα Τουμασάτου

Ξέσπασε η Μαριάννα Τουμασάτου με αυτό που βρήκε, με την ίδια να κάνει μια οργισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Για ποιόν είπε ότι είναι “μ@@@@”; Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε και τι είναι αυτό που συνέβη.

Μια φωτογραφία που σοκάρει ανέβασε στο story της στο Instagram η γνωστή ηθοποιός που βγήκε εκτός εαυτού με αυτό που είδε μπροστά της. Η ίδια έκανε το ποστ στο κοινωνικό δίκτυο, γράφοντας ορισμένα πράγματα επάνω στην εικόνα που ανέβασε. Ειδικότερα, όπως θα δείτε και παρακάτω στην φωτογραφία που πόσταρε, βρήκε (λογικά στον δρόμο) ένα σαλάμι το οποίο είχε μέσα βελόνες. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιον ασυνείδητο που ήθελε να βλάψει κάποιο αδέσποτο ζωάκι.

Η ηθοποιός πάντως βγήκε εκτός εαυτού με την ίδια να γράφει μεταξύ άλλων ότι “και η χυδαιότητα δεν έχει τέλος!”. Δείτε ωστόσο εδώ και μια άλλη φωτογραφία της. Την χαστούκισαν! Τι συνέβη;

σαλάμι με βελόνες Μαριάννα Τουμασάτου

Η Μαριάννα Τουμασάτου είχε ξεσπάσει και κατά δημοσιογράφου με την ερώτηση που της είχε κάνει

Της γύρισε το μάτι! Εκτός εαυτού βγήκε η Μαριάννα Τουμασάτου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες εκπλήσσοντας τους πάντες. Αν και είναι γνωστό πως η ηθοποιός έχει ιδιαίτερα καλή σχέση με τους δημοσιογράφους και φημίζεται για τον γλυκό και ήρεμο χαρακτήρα της, αυτή τη φορά ξέσπασε και μάλιστα δημόσια. Η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει δεύτερο παιδί, έγινε έξαλλη.

«Αυτές είναι πολύ προσωπικές ερωτήσεις και είναι λάθος να τις κάνετε. Πες ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω δεύτερο παιδί. Γιατί να με φέρεις σε δύσκολη θέση; δεν τα ρωτάνε αυτά παιδιά», είπε βράζοντας από θυμό. Δείτε τι άλλο ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.

 

.