29 Απριλίου, 2024

Μια από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς στα γενέθλια της Αναστασίας

Μάρα Βαλαμβάνη

 

 

 

 

 

Στα γενέθλια της Αναστασίας Κατηφόρη, που έλαβαν χώρα στο Εν Μοσχατω, την Πέμπτη 21 του μηνός, βρέθηκαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και δημοφιλείς προσωπικότητες του χώρου της ψυχαγωγίας. Ανάμεσά τους ήταν η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, ο Βλάσης Χολέβας, ο Διονύσης Ζάχος, ο τραγουδιστής Χρήστος Αντωνιάδης και ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αναστασίας. Μια από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η παρουσία του ζευγαριού Κωνσταντίνου Πλεύρη και Τζώρτζιας Σιακαβάρα. Οι δυο τους έχουν γίνει αντικείμενο συζητήσεων και φημών για τον ερωτικό τους δεσμό . Καθώς βρέθηκαν στο πάρτι, η Τζώρτζια τραγούδησε το τραγούδι της Μαρινέλλας “Άσε με να κάτσω πλάι σου”, αφιερώνοντάς το στον κωνσταντίνο, προκαλώντας το ενδιαφέρον και την προσοχή των παρευρισκομένων. Η βραδιά ήταν γεμάτη με μουσική, χορό και διασκέδαση.

Οι καλλιτέχνες έδωσαν μικρά μουσικά performances, προσφέροντας στο κοινό αξέχαστες στιγμές. Υπήρχε μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την γιορτή της Αναστασίας. Η ίδια η Αναστασία, ήταν ενθουσιασμένη και συγκινημένη από την παρουσία όλων των αγαπημένων της προσώπων. Το πάρτι ήταν ένας τρόπος για να γιορτάσει την ημέρα γενεθλίων της και να το μοιραστεί με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Το γεγονός ότι παρευρέθηκαν τόσοι γνωστοί καλλιτέχνες έκανε την εκδήλωση ακόμα πιο ιδιαίτερη. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη μουσική, το φαγητό και την ευχάριστη ατμόσφαιρα, αφήνοντας όλες τις καθημερινές τους ανησυχίες πίσω και απολαμβάνοντας αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της Αναστασίας.