23 Ιουλίου, 2024

Με αστυνομική προστασία ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού – «Είχαμε δεχθεί απειλές»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με την προστασία αστυνομικών έγινε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτεται από την ευχαριστήρια επιστολή του ζευγαριού, την οποία έκανε για να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για την διακριτική παρουσία τους στο γάμο.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά σας και τη διακριτικής σας παρουσία στο γάμο μας. Ο γάμος ήταν ο πρώτος γάμος μεταξύ δύο ανδρών στην Ελλάδα. Και επειδή είχαμε δεχθεί απειλές για τη σωματική μας ακεραιότητα απευθυνθήκαμε σε εσάς» γράφει στην επιστολή του το ομόφυλο ζευγάρι προς τους αστυνομικούς.

«Πραγματικά βρήκαμε ενθάρρυνση, στήριξη και προστασία αλλά κυρίως ο γάμος μας που έγινε με την παρουσία των τριών ανήλικων παιδιών μας ήταν απαλλαγμένος από φόβο και άγχος όπως πρέπει να είναι στους ελεύθερους ανθρώπους» τονίζεται στην επιστολή, η οποία καταλήγει:

«Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχαριστίες στον Διοικητή του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Αττικής καθώς και στους έμπειρους και ευγενικούς αστυνομικούς που μας κάλυψαν σε όλη την τελετή και μετά από αυτή».

 

Reduce bounce rates