25 Απριλίου, 2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με στεναχώρησε ο τρόπος του Κώστα Χαρδαβέλλα

MAVRIKIOS MAVRIKIOU16587

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με στεναχώρησε ο τρόπος του Κώστα Χαρδαβέλλα

“Το Survivor All Star είναι ένα φιάσκο” υπογράμμισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Τόσο στην τηλεοπτική συνεργασία με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, όσο και στο καμαρίνι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη βόρεια Ελλάδα μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα την Κυριακή.

“Είχαμε προχωρήσει σε κάποια ραντεβού με τον κ. Χαρδαβέλλα για μια μουσική εκπομπή, όπως είχαμε ανακοινώσει και είδα και τον ίδιο να το επιβεβαιώνει στην κάμερα. Είπε ότι θα ήταν ο αρχισυντάκτης μας, προχωρήσαμε, έφτιαξε όλη την σκαλέτα της εκπομπής.

Με στεναχώρησε απλά ο τρόπος γιατί θεωρώ πως όταν είσαι δεκάδες χρόνια σε αυτή τη δουλειά και είσαι έγκυρος, έγκριτος, σπουδαίος, καταξιωμένος σε αυτό που κάνεις, δεν τελειώνεις μια συνεργασία με ένα SMS” παραδέχθηκε αρχικά ο Κύπριος καλλιτέχνης

Επίσης, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε πως “ανεβήκαμε στην Θεσσαλονίκη με την παράσταση, στο θέατρο Αθήναιον όπου παίχτηκε η τελευταία παράσταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την “Μελωδία της ευτυχίας”.

Μου έδωσαν το καμαρίνι της. Μόλις μπήκα μέσα ένιωσα ένα δέος και ακούμπησα τα κοσμήματα, τις περούκες, τα κοστούμια, τα ρούχα και όλα τα χιλιάδες αξεσουάρ που φοράω σε αυτή την παράσταση.

Ξέρεις, πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε αγάπη για το θέατρο και την μουσική κρύβουμε μέσα μας μια Αλίκη”.

“Το Survivor All Star δεν είναι ανθρωποφαγικό, είναι ένα φιάσκο όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο αυτό το πράγμα με την Ελευθερία Ελευθερίου, τώρα;

Εγώ ξέρω ένα πολύ αγνό και καθαρό παιδί, πολύ έξω από κουτσομπολιά, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και ξαφνικά βλέπω ότι έχει γίνει εκεί πέρα το μεγαλύτερο κουτσομπολιό του κόσμου”.