26 Απριλίου, 2024

MasterChef: Καταγγελία φωτιά για το γράμμα της Κατερίνας. «Το κείμενο είναι κλεμμένο» [video]

Ποια η απίστευτη καταγγελία για το γράμμα της Κατερίνας Λένη στο MasterChef;

“Βόμβα” για το γράμμα που άφησε η Κατερίνα Λένη στην αποχώρησή της από το Masterchef 4, καθώς φαίνεται πως το κείμενο δεν ήταν δικό της.

Η δημοσιογράφος Σοφία Παπαηλιάδου ισχυρίζεται ότι το κείμενο είναι της ίδιας και πως η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής του Star το “έκλεψε” από το Internet.

Η φερόμενη ως πραγματική συντάκτρια του κειμένου μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και ανέφερε ότι τα λόγια του γράμματος ανήκουν στην ίδια και πως πρόκειται για δικό της κείμενο που είχε δημοσιευτεί στο site της Loveletters.gr.

Επίσης, δήλωσε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Η Σοφία Παπαηλιάδου ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ενημερώθηκα για το περιστατικό με μεγάλη έκπληξη από μια αναγνώστρια του site, η οποία μου έστειλε το link της αποχώρησης της κ. Λένη, στο οποίο διαβάζει ένα γράμμα. Το γράμμα είναι αυτολεξεί ένα κείμενο δικό μου, από τις 20 Μαρτίου του 2018. Δεν γίνεται καμία αναφορά στο ότι δεν είναι δικό της.

Το μοναδικό που διάβασε και είναι δικό της είναι το υστερόγραφο. Το έχει μεταφέρει ότι είναι ένα δικό της γράμμα και μάλιστα μιλάει για τη μπέσα των ανθρώπων. Είναι η απόλυτη ειρωνεία! Παίρνεις ένα κείμενο που μιλάει για τη μπέσα των ανθρώπων και το παρουσιάζεις ως δικό σου για να κάνεις “μάθημα” σε άλλους ανθρώπους”.

“Δεν με ενδιέφερε να ακουστεί το όνομα, αλλά να γίνει αναφορά στο ότι είδα κάπου αυτά τα λόγια και μου άρεσαν και τα χρησιμοποίησα. Το λάθος είναι ότι οικειοποιήθηκε τη δουλειά, την κατάθεση ψυχής. Τα κείμενα αυτά είναι βιωματικά. Το σωστό είναι να γίνει αποκατάσταση της πραγματικότητας. Έχει ήδη ενημερωθεί η νομική υπηρεσία του site που εργάζομαι”, συμπλήρωσε η συντάκτρια του κειμένου.

Απόσπασμα από το κείμενο της Σοφίας Παπαηλιάδου με τίτλο “Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων”, το οποίο υπάρχει και στο γράμμα της Κατερίνας Λένη:

“Ωραίο πράγμα η μπέσα άνθρωπε. Σου δίνει λόγο να περπατάς με το κεφάλι ψηλά. Να συνεχίζεις εκεί που όλοι σιωπούν και κοιτάνε άλλοι τον ουρανό μη και βρέξει κι άλλοι τη γη μπας και ανοίξει και μπουν μέσα και γλυτώσουν. Δεν έχει φύλο η μπέσα. Μην γελιέσαι.

Ο άνθρωπος με μπέσα, έχει μια έμφυτη ευγένεια στην ψυχή του. Ξέρει την δύναμή του. Ξέρει πόσο κακό μπορεί να κάνει. Ξέρει πώς να βλάψει. Επιλέγει όμως να μην το κάνει. Επιλέγει να κοιτάει στα μάτια όλα όσα θα μπορούσε να κάνει, και στο τέλος να κάνει εκείνα που δεν θα του στερήσουν τον ύπνο του και τη γαλήνη της ψυχής του.”