18 Απριλίου, 2024

Εξελίξεις στο Opentv – Δύσκολα τα πράγματα για το Κόκκινο Ποτάμι

Τι συμβαίνει στο κανάλι

Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr και το Vanda’s blog θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις που ήρθαν στα αυτιά μου για την πιο αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού σταθμού Opentv, που δεν είναι άλλη από το Κόκκινο Ποτάμι. Τα πράγματα είναι δύσκολα όπως φαίνεται για την επάνοδό του…

Τα γυρίσματα αλλά και τα επεισόδια της σειράς Κόκκινο Ποτάμι έχουν παγώσει κοντά εδώ και δυο μήνες όπως άλλωστε και τα περισσότερα projects της ελληνικής τηλεόρασης αφού τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό δεν επέτρεπαν να γίνουν γυρίσματα. Με την άρση των μέτρων ωστόσο σιγά σιγά όλα έρχονται στη νέα κανονικότητα.

Ήδη, όπως σας έχουμε αποκαλύψει επιστρέφουν αγαπημένες σειρές του ALPHA  αλλά ξεκινάνε ξανά και οι Άγριες Μέλισσες – δείτε εδώ το πότε. Τι θα γίνει, όμως, με το Κόκκινο ποτάμι;

Ποιες οι εξελίξεις και οι αποφάσεις του Opentv για το Κόκκινο Ποτάμι

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog ο Μανούσος Μανουσάκης είναι κάθετος στο να μην παραδώσει όρντινο πριν τις 15 Μαΐου. Ο ίδιος εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερη ημερομηνία στα τέλη του μήνα. Κι αυτό όπως σας προείπα υπάρχουν πολλές και αντικειμενικές δυσκολίες στα γυρίσματα. Όλο αυτό, δημιουργεί μια δυσεπίλυτη εξίσωση με παραμέτρους την ανάγκη σωστής απόδοσης των πλάνων, αλλά και ευλαβικής τήρησης των μέτρων προστασίας.

Για του λόγου το αληθές ο Μανούσος Μανουσάκης περιμένει πρώτα να δει πως θα λειτουργήσει αυτή η επιστροφή στη νέα κανονικότητα ώστε να πάρει έπειτα τις αποφάσεις του αφού δεν θέλει κανείς να κινδυνέψει από ομάδα, παραγωγή και ηθοποιούς. Άρα όπως καταλαβαίνετε μέχρι στιγμής τα πάντα βρίσκονται στον αέρα.

Πόσα επεισόδια της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» απομένουν

Το Open διέκοψε τη μετάδοση νέων επεισοδίων της σειράς το Μάρτιο, με το «Κόκκινο Ποτάμι» να προβάλει το 23ο επεισόδιό του.

Η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 32 επεισόδια, πράγμα που σημαίνει πως απομένουν 8, να γυριστούν και να περάσουν από τη διαδικασία του μοντάζ και της προετοιμασίας που ακολουθεί. Ωστόσο, καθώς η σειρά γυρίζεται με κινηματογραφικό τρόπο, τα επεισόδια δεν ολοκληρώνονται σε μια ημέρα. Για παράδειγμα, γνωρίζουμε πως έχουν ήδη γυριστεί ορισμένες σκηνές ακόμη και από το τελευταίο επεισόδιο, όπως και από άλλα που απομένουν.