20 Απριλίου, 2024

Μαντόνα : «Ελπίζω να περπατήσω χωρίς τις πατερίτσες»

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Μαντόνα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαντόνα έκανε μία πολύ δυνατή ανάρτηση μέσα από την οποία θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Είναι αλήθεια πως με τα λόγια της, «λύγισε» όλο το διαδίκτυο.

Η Μαντόνα φαίνεται πως περνάει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της. Το ατύχημά της την έχει κάνει να μην μπορεί να βγει στη σκηνή και να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα.

Η Μαντόνα στο μήνυμά της στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με ένα απόσπασμα από το video clip του τραγουδιού Sorry, στο οποίο χορεύει ενώ κάνει roller skating, έγραψε: «Αυτό το βίντεο μου δίνει ελπίδα ότι όχι μόνο θα περπατήσω χωρίς πατερίτσες μια μέρα, πολύ σύντομα, αλλά ότι θα χορεύω και θα κάνω roller skating ξανά!! Μου λείπει να είμαι η Βασίλισσα του Χορού!!».

Η Μαντόνα τραυματίστηκε τον Μάρτιο, όταν έπεσε στη σκηνή και από τότε χρησιμοποιεί πατερίτσες και μπαστούνι. Μάλιστα η ίδια είχε εμφανιστεί με πατερίτσες και σε πρόσφατες διαμαρτυρίες υπέρ του κινήματος Black Lives Matter, στο Λονδίνο.

Η 61χρονη βασίλισσα της ποπ αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλές ζωντανές εμφανίσεις της στην Ευρώπη, και χρησιμοποιεί πατερίτσες για τις μετακινήσεις της.

https://www.instagram.com/p/CDKVD9Ph49v