29 Μαρτίου, 2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Πρόταση για να συμμετέχει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά μυστηρίου

Μαίρη Χρονοπούλου: Πρόταση για να συμμετέχει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά μυστηρίου

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ενδέχεται ύστερα από 27 χρόνια να δούμε τη Μαίρη Χρονοπούλου ξανά στη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου  δέχτηκε πρόταση από την ομάδα του «Έτερος Εγώ» για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς με τίτλο «Νέμεσις».

Τα γυρίσματα της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου χρόνου, με την πλοκή να συναντά τη «Θεία Δίκη».

Μαίρη Χρονοπούλου: Δεν θα επιστρέψει στο θέατρο

Θυμίζουμε ότι η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, δεν θα πάρει μέρος στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων».

Δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό, ανέφεραν ότι θα συμμετέχει στο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Ωστόσο, μιλώντας πριν λίγες ημέρες με την παραγωγή της παράστασης, οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν και έτσι η κ. Χρονοπούλου δεν θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

https://www.instagram.com/p/CV-wcheIt5V/?utm_source=ig_embed

Ο Νίκος Κούρκουλος έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους που με καταπίεζαν»

 Η θρυλική ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και κάνει σπάνιες δημόσες εμφανίσεις, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και περιέγραψε το πώς μπήκε στο χώρο του θεάτρου, το όνειρο της να γίνει μπαλαρίνα αλλά και για τη στενή σχέση που είχε με τον Νίκο Κούρκουλο.

«Δεν ήμασταν όλοι φίλοι στο θέατρο, είχα δύο τρεις λατρεμένους σαν τα αδέλφια και τον πατέρα που δεν είχα.  Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας από αυτούς και κλείναμε 52 χρόνια φιλίας, όταν πέθανε. Λατρεμένος πατέρας κι αδερφός που δεν είχα και λατρεμένη αδερφή που δεν είχε. Γνωριστήκαμε όταν ήταν πρωτοετής στην σχολή κι εγώ στην σχολή Αρχαίου Δράματος, ήμασταν αδέρφια.

Μου παρείχε προστασία, σκοτωνόταν για εμένα και το είχα ανάγκη αυτό. Δεν είχα αδέρφια και πατέρα, που με είχε εγκαταλείψει και ο Νίκος ήταν τα πάντα για εμένα. Ήταν τα πάντα για μένα. Δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ, ήταν σαν αδερφός μου. Έπαιζε ξύλο με τους συντρόφους μου, όταν με καταπίεζαν κι ήταν το τέλειο παιδί.» συμπλήρωσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CRRLPGSr67e/?utm_source=ig_embed

Μιλώντας για την πορεία της ζωής της εκμυστηρεύτηκε ότι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν υπήρξε ποτέ κοκέτα. Αντίθετα, προτιμούσε πάντα να είναι απλή φορώντας φόρμες και αθλητικά. Παρέα της υπήρξαν ελάχιστοι άνθρωποι του χώρου με τους οποίους την ένωναν ισχυροί δεσμοί αγάπης και φιλίας