28 Μαρτίου, 2024

Μάγισσες του Σάλεμ, Μαρά, Αναρχικός & Γκοντό σαρώνουν τις υποψηφιότητες… στα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2022

Μάγισσες του Σάλεμ, Μαρά, Αναρχικός & Γκοντό σαρώνουν τις υποψηφιότητες… στα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2022

Daisy Lempesi
Daisy Lempesi

 

Τα 11α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2022 μετά από την διαδικτυακή μετάδοση την περσινή χρονιά επανέρχονται δριμύτερα και ζωντανά σε μια λαμπρή Τελετή Απονομής, η οποία προγραμματίζεται για το τέλος του Σεπτέμβρη σε συγκεκριμένη ημερομηνία και χώρο που σύντομα θα ανακοινωθεί. Την βραδιά θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης Αντώνης Καραγιάννης.

 

Τα  φετινά 11α Θεατρικά Βραβεία αφορούν νέες παραστάσεις που δόθηκαν στην επικράτεια της Θεσσαλονίκης την χρονική περίοδο από Ιούνιο 2020 έως και Μάιο 2022. Οι υποψηφιότητες στις 16 κατηγορίες προκύπτουν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας μιας πολυπρόσωπης (41 μελών) Κριτικής Επιτροπής, ενώ τρία «Βραβεία Κοινού» κατόπιν ηλεκτρονικών ψηφοφοριών των θεατών. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα προκύψουν και οι νικητές που θα ανακοινωθούν τη βραδιά της Τελετής Απονομής των Βραβείων

 

Μετά την πρόσφατη διαδικασία ψηφοφορίας, Κριτικής Επιτροπής και Κοινού, η στιγμή της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες για τα 11α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης, θεατρικής περιόδου Ιουνίου 2020 – Μαίου 2022, έφτασε!

 

Επισυνάπτονται οι υποψηφιότητες της 41μελούς Κριτικής Επιτροπής & Κοινού

 

Με την παράκληση για δημοσίευση, μετάδοση κ.ά.

 

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνηση.

Με εκτίμηση

 

Οργανωτική Επιτροπή Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης.