19 Απριλίου, 2024

Λίγο πριν το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου: «Υπήρχε σύγκρουση, το παλέψαμε…» – Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Λίγο πριν το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου: «Υπήρχε σύγκρουση, το παλέψαμε…» – Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Το ομολόγησε

Για τον λόγο που απείχε αρκετό καιρό από τις θεατρικές σκηνές μίλησε στην εκπομπή #MamadesERT και τη Τζένη Θεωνά η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτοντας την ψυχολογική πίεση που ένιωθε κάθε φορά που βρισκόταν στη σκηνή. Με την ευκαιρία, δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της ηθοποιού με μαγιό.

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο, επειδή αγαπάω και πάρα πολύ τη δουλειά. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα.

Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Ήταν μία αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε. Αποφάσισα πως μέχρι να το λύσω με την ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να το κάνω. Έβλεπα τηλεφωνήματα που αφορούσαν θεατρική πρόταση και με έλουζε κρύος ιδρώτας», πρόσθεσε.

Για τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου είπε, «Είμαστε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τον άντρα μου. Υπήρχε μία κοινή βάση, το ίδιο νόμισμα στις δύο διαφορετικές όψεις. Ο Φίλιππος δεν είναι υπέρ των ορίων και του προγράμματος. Εγώ είμαι εντελώς το αντίθετο.

Υπήρχε σύγκρουση και με τα παιδιά ειδικά. Με το πρώτο παιδί εγώ ήμουν παραπάνω πιεστική, του προγράμματος. Έχουμε έρθει ο ένας στο μέρος του άλλου, το θέλαμε πολύ, το παλέψαμε πολύ, το δουλέψαμε πολύ».

Πασχαλινές διακοπές στην Σαντορίνη για την Αθηνά Οικονομάκου: Πόσο κοστίζει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο του συζύγου της για το τριήμερο;

Η Αθηνά Οικονομάκου, όπως ενημέρωσε, πριν από λίγες ώρες, τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βρίσκεται στην Σαντορίνη με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τα παιδιά τους!

Για όσους δεν γνωρίζουν, στην Σαντορίνη, ο Φίλιππος διατηρεί ένα από τα πιο υπέρλουξ ξενοδοχεία!