25 Απριλίου, 2024

Εμετός, ανωμαλία και μια άχρηστη συγγνώμη

Εμετός, ανωμαλία και μια άχρηστη συγγνώμη

Αυτός ο ψυχανώμαλος που τον αποκαλούν πνευματικό ηγέτη, φιλάει ένα αγοράκι στο στόμα και του ζητάει να του ρουφήξει τη γλώσσα και ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος!

Ότι πιο άθλιο και ανώμαλο το οποίο το κουκούλωσαν με μια απλή συγγνώμη! Και αυτός ο Δαλάι Λάμα κυκλοφορεί ελεύθερος αντί να τον φορτώσουν με πίσσα και πούπουλα και να τον περιφέρουν σε δημόσια διαπόμπευση, έχουν το θράσος και προσπαθούν να τον καλύψουν λέγοντάς μας – σύμφωνα με το BBC – ότι το να βγάλει κανείς τη γλώσσα του έξω από το στόμα μπορεί να είναι και «μορφή χαιρετισμού» στο Θιβέτ.

Το χειρότερο όλων δεν είναι η άθλια και εμετική συμπεριφορά αυτού του 87χρονου παιδόφιλου, αλλά η προσπάθεια του «συστήματος» να παρουσιάσει όλο το περιστατικό ως κάτι όχι και τόσο τρομερό. Ούτε ποινικά, ούτε ηθικά κολάσιμο. Με αυτές τις αποκρουστικές εικόνες που ήδη έχουν γίνει viral επιχειρείται η «κανονικοποίηση» τέτοιων διεστραμμένων συμπεριφορών. Σε ένα σοβαρό κράτος ένας τέτοιος άθλιος τύπους θα είχε συλληφθεί άμεσα και θα είχε σαπίσει στη φυλακή.

Δυστυχώς στην παγκόσμια κοινότητα η οποία ελέγχει τα media και στα social media είναι απλά ένα viral video το οποίο γενικώς και αορίστως καταδικάζεται ως ακατάλληλο.

Σε ανακοίνωσή του από το γραφείο του διεστραμμένου αυτού τύπου ανέφερε: «Η αγιότητά του επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από το αγόρι και την οικογένειά του καθώς και τους πολλούς φίλους του σε όλο τον κόσμο, για την πληγή που μπορεί να προκάλεσαν τα λόγια του. Η αγιότητά του συχνά πειράζει τους ανθρώπους που συναντά με αθώο και παιχνιδιάρικο τρόπο, ακόμη και δημόσια και μπροστά στις κάμερες. Μετανιώνει για το περιστατικό». Ποια αγιότητα και ποιος παιχνιδιάρικος τρόπος ρε μπαγλαμάδες;

Αυτούς λοιπόν τους χαμερπείς τύπους μας τους παρουσιάζουν ως μεγάλους φιλόσοφους και τους δίνουν και βραβεία Νόμπελ! Τι αποδεικνύει όλη αυτή η αηδιαστική ιστορία; Ότι όλες αυτές οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις, οι σεξουαλικές διαστροφές που πλέον λέγονται παραφιλίες, όπως ο σαδομαζοχισμός, ο ηδονοβλεψίας, η παιδοφιλία, η παιδεραστία έχουν αρχίσει να γίνονται τμήμα ενός συγκεκριμένου παγκόσμιου marketing που στόχο έχει να εδραιώσει τέτοιες συμπεριφορές στη συνείδηση του κόσμου ως κάτι «φυσιολογικό». Ρε όξω… από την παράγκα!