14 Ιουλίου, 2024

«Λίγα τα λόγια σου…» – Η Ναταλία Γερμανού κατακεραύνωσε τον Σπύρο Μαρτίκα

«Λίγος σεβασμός…»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δριμεία επίθεση δέχτηκε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου από τον Σπύρο Μαρτίκα με αφορμή ενός ρεπορτάζ της για τη ληστεία που έλαβε χώρα στο φαρμακείο του.

Ο φαρμακοποιός και πρώην Survivor εξαπέλυσε πυρά κατά της δημοσιογράφου τόσο σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όσο και μιλώντας στο Γεια σου χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από το βήμα της εκπομπής της τάχθηκε υπέρ της ρεπόρτερ και μάλιστα κούνησε έντονα το δάχτυλο στον Σπύρο Μαρτίκα για την έλλειψη σεβασμού σε μία επαγγελματία του χώρου που έχει κερδίσει με τη σκληρή δουλειά της την εκτίμηση όλων των συναδέλφων της.

«Λίγα τα λόγια σου…»

«Να πω στον κύριο Μαρτίκα, τον οποίο δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός φαρμακοποιός, μπορεί να έπεσε θύμα ληστείας και λυπούμαστε για αυτό αλλά τα χιλιόμετρα που έχει γράψει η Έλενα στο ρεπορτάζ στην οποία όσοι την ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια υποκλινόμαστε. Είναι από τις καλύτερες δημοσιογράφους και από τις καλύτερες ρεπόρτερ οπότε λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι. Λίγος σεβασμός στην Έλενα, την οποία όλοι οι συνάδελφοί της την εκτιμούμε πάρα πολύ».

«Είναι επαγγελματίας κατίνα με μηδενική αξιοπρέπεια! Έχει ταλαιπωρήσει την αδερφή μου με ψέματα ενώ ήμουν μέσα στο Survivor» – Κόλαφος ο Σπύρος Μαρτίκας για Έλενα Πολυκάρπου

Στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο γνωστός επιχειρηματίας απάντησε ξανά για την Έλενα Πολυκάρπου και τον χαμό που έγινε προχθές στη «Super Κατερίνα».

«Μια χαρά το βλέπω, τι να μαζέψω; Υποτιμούμε την πράξη, τη ληστεία, και δίνουμε αξία στα ψέματα και στις συκοφαντίες; Είναι η έμφαση που έδωσε, στο να υποτιμήσει το γεγονός. Ένας έγκριτος δημοσιογράφος οφείλει να αντλεί πληροφορίες από έγκυρες πηγές, οφείλει με αξιοπρέπεια να αναδεικνύει την αλήθεια.

Όταν θες να αφήσεις υπονοούμενα και να παραπλανήσεις την κοινή γνώμη στα 2-3 μηνύματα από νοσηρά μυαλά που έγραψαν ότι ο Μαρτίκας το έστησε, αυτή τη στιγμή αναδεικνύεις αυτό σαν θέμα και όχι τη ληστεία και τα φαρμακεία που βάλλονται», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Είναι επαγγελματίας κατίνα με μηδενική αξιοπρέπεια! Έχει ταλαιπωρήσει την αδερφή μου με ψέματα ενώ ήμουν μέσα στο Survivor»

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στη συνέχεια: «Είναι πολύ σημαντικό να μην μπορείς να πεις αλήθειες και να αφήνεις υπονοούμενα με σκοπό να θίξεις, αυτό σε καθιστά νούμερα 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είανι άσχημο, είναι status. Ας ψάξει να βρει τις αλήθειες του twitter για την ίδια, ας διαβάσει τις αλήθειες που γράφει το twitter. Από τη στιγμή που θέλει να αναπαράξει ψέματα, γιατί ξέρει την αλήθεια… Το έκανε με πρόθεση να με θίξει και υποτιμήθηκε το γεγονός και από το σχόλιο του κυρίου Μικρούτσικου. Αν μου είχαν μαχαιρωμένη την κοπέλα, το ίδιο αστείο θα έκανε;».

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε επίσης: «Έχει αποδείξει η συγκεκριμένη πώς με ψέματα δημιουργεί εντυπώσεις, αναπαράγει ψέματα για να κάνει νούμερα. Πώς θέλετε να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή; Είναι νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης και με μηδενική αξιοπρέπεια. Δεν συναισθάνθηκες και δεν σεβάστηκες.

Το ξέσπασμά μου είναι δικαιολογημένο γιατί και στο παρελθόν έχει ταλαιπωρήσει την αδερφή μου με ψέματα, ενώ ήμουν μέσα στο Survivor. Δεν μπορεί να μου δικαιολογεί ότι κάνει τη δουλειά της. Είναι επαγγελματίας κατίνα».

 

 

 

Reduce bounce rates