19 Απριλίου, 2024

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Ποιο το τούμπανο της Φάρμας. Τρέλανε με λευκό κολλάν, στρινγκ [φωτο, vid]

Ποια είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη που μαγνήτισε τα βλέμματα στη Φάρμα και το μικροσκοπικό εσώρουχο της;

Η Φάρμα του ANT1 έκανε πρεμιέρα, με την εντυπωσιακή αεροσυνοδό, Κυριακή Κατσογρεσάκη να τραβάει πάνω της τα βλέμματα.

Δείτε την τηλεθέαση της Φάρμας του ΑΝΤ1 που έκανε τους αντιπάλους της να τρίβουν τα μάτια τους.

Το ριάλιτι του ANT1, «Η Φάρμα» και η εντυπωσιακή Κυριακή Κατσογρεσάκη ξεχώρισε.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη εντυπωσίασε από την αρχή στη Φάρμα, καθώς επέλεξε να φορά ένα λευκό κολλάν με μικροσκοπικό εσώρουχο που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία:

Τα τελευταία χρόνια η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος.

Στη Φάρμα την είδαμε να κάνει μπάνιο, την είδαμε να φοράει εφαρμοστά ρούχα και να διαγράφεται το σχεδόν αόρατο εσώρουχο της.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που προσπαθεί μέσα από τα παιχνίδια να φανεί και να κερδίσει δημοσιότητα.

Στο παρελθόν η Κυριακή Κατσογρεσάκη είχε λάβει μέρος και στο My Style Rocks.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, με καταγωγή από τη Σητεία, σπούδασε Φιλοσοφία αλλά έκανε την αρχή δουλεύοντας στην Emirates και μετά κατάφερε να γίνει μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Η ένταξη στην Emirates δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, αλλά η Κυριακή Κατσογρεσάκη κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις 700 υποψήφιες και να είναι μία από τις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και πέρασαν τα τεστ με επιτυχία.

Δύο χρόνια μετά, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη, δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Τελικά, από τις 30 κοπέλες ήταν μία από τις δύο που επιλέχθηκαν να δουλεύουν δίπλα στους γαλαζοαίματους της Σαουδικής Αραβίας.

Μένει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της για να γίνει πιλότος και κάπως έτσι προέκυψε και η συμμετοχή της στη Φάρμα.

Όπως αναφέρει η ίδια, έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν τη σέβονται. Στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το «φιλόδοξη και ασταμάτητη», ενώ στα αρνητικά της «τη σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος».

Κυριακή Κατσογρεσάκη Βιογραφικό

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος.

Λατρεύει τη γυμναστική και εχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν την σέβονται. Στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το “φιλόδοξη και ασταμάτητη” ενώ στα αρνητικά της “την σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος”.

Η πιο δύσκολη φάση στην ζωή της είναι η εκπαίδευση που κάνει αυτή την περίοδο για να λάβει το δίπλωμα πιλότου, διότι απαιτεί πολλές ώρες μαθημάτων, διαβάσματος και πολύ ξενύχτι.

Της αρέσει να εξελίσσεται στην ζωή της για αυτό και έχει κάνει μαθήματα για βοηθός μάγειρα όπως και για σομελιέ. Αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.

VIDEO https://is.gd/h9Kzpd