24 Απριλίου, 2024

Κορωνοϊός: Αυτός είναι ο 35χρονος που πέθανε ξαφνικά στην Θεσσαλονίκη – Μια οικογένεια γεμάτη όνειρα βυθίστηκε στο πένθος

Σπαραγμός και οδύνη

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του 35χρονου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έγινε το νεότερο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας, χωρίς να πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ η οικογένεια παραχώρησε φωτογραφίες του ζευγαριού στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

Η οικογένεια του νεαρού δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν τον άνθρωπό τους.

«Είχε μόνο πυρετό, ο οποίος επέμενε για αρκετές μέρες. Τον πήγα στο νοσοκομείο, όρθιο, με οξυγόνο στο 95. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα φύγει από τη ζωή», είπε η πεθερά του 35χρονου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αυτός είναι ο 35χρονος που πέθανε από κορωνοίό

Η κόρη της, η οποία έχει ένα μικρό κοριτσάκι μόλις ενάμιση χρόνου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Αδυνατεί να πιστέψει ότι η ευτυχία που ζούσε με τον σύζυγό της επισκιάστηκε από τον θάνατο.

Λίγο καιρό πριν είχε χάσει και τον πατέρα της και τώρα πρέπει να διαχειριστεί και τον χαμό του συζύγου της.

Ο 35χρονος ανέβασε 38 πυρετό το περασμένο Σάββατο, ο οποίος όμως έπεφτε και ανέβαινε ξανά το βράδυ. Τηλεφώνησαν σε ιδιώτη γιατρό και χορήγησε στον νεαρό πατέρα αντιβίωση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τη Δευτέρα πήγαν στα επείγοντα του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος».

Νεκρός 35χρονος από κορωνοϊό στην Θεσσαλονικη

Όλα έδειχνα να είναι υπό έλεγχο, όταν ξαφνικά η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του χθες.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κατέρρευσαν με τον χαμό του. Όπως είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου στο star γιατροί και νοσηλευτές ξέσπασαν σε κλάματα για το νέο αυτό παιδί που δεν κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

ο 35χρονος που πέθανε από κορωνοϊό στην Θεσσαλονίκη

Πίσω άφησε τη σύζυγό του και την κόρη τους, οι οποίες θα πρέπει να βρουν τώρα δύναμη και να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς εκείνον δίπλα τους.