15 Απριλίου, 2024

Κωνσταντάρας για Παπανώτα: «Αφού σπούδασε κτηνίατρος, να τους δείξει στην Ευρωβουλή πώς στειρώνουν τα κουνέλια. Ό,τι να ναι»

«Μάλλον ζηλεύει που…»

Για τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τη Νόνη Δούνια τοποθετήθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στον αέρα της εκπομπής «Fay’s Time».

«Ο κ. Παπανώτας τα αναίρεσε και από εκεί που έλεγε από σεβασμό στην κ. Δούνια, έγινε τώρα τι θα πάει στην Ευρωβουλή; Δηλαδή, ο τύπος δεν κάθεται κάπου η μπίλια να φάμε ψάρι. Είναι εδώ και μετά αλλού. Ό,τι να ναι. Μία φοβερή σύγχυση. Ή μάλλον ζηλεύει που δεν είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής αυτός και είναι η Νόνη Δούνια. Και λέει τι θα πάει να τους μάθει μόντελινγκ; Προερχόμαστε από ένα άσχημο σχόλιο προς την Μπέττυ Μαγγίρα και σε ένα άσχημο σχόλιο στη Νόνη Δούνια.

Τιμή και καμάρι είναι και σε έναν άντρα, αν θέλει να αλλάξει καριέρα στα 50. Και ο Παπανώτας κτηνίατρος έχει σπουδάσει και ασχολείται με την τηλεόραση. Τιμητικό είναι; Αδιάφορο. Μία γνώση παραπάνω. Όχι, το λέω γιατί η Νόνη Δούνια να διδάξει μόντελινγκ και ο Παπανώτας, που θέλει να πάει στην Ευρωβουλή, να τους δείξει πώς στειρώνουν τα κουνέλια. Όλα τα έχουμε δει πια. Καταλαβαίνετε να με νοιάζει αν με πιάσει στο στόμα του; Να λέμε την κοινή λογική», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.