28 Απριλίου, 2024

Αρχική Gossip «Κάγκελο» η Καινούργιου, το ξεστόμισε ο Μικρούτσικος: «Στις Απόκριες να ντυθείς Δανάη Μπάρκα»

Της ήρθε κεραμίδα στον αέρα της εκπομπής

Σε συζήτηση για τις φετινές απόκριες στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος περίμενε στη… γωνία την Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή το Καρναβάλι που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον Δήμο Σαρωνικού, η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της τι να ντυθεί φέτος στις Απόκριες.

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος της πρότεινε να ντυθεί… Δανάη Μπάρκα! Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε πως δε θα ήθελε να μεταμφιεστεί σε κάποια τηλεοπτική προσωπικότητα.

«Δε μου αρέσει να ντύνομαι τηλεοπτικές προσωπικότητες. Είναι λίγο δύσκολό. Δε θα ντυνόμουν ούτε Μπάρκα ούτε Λιάγκας ούτε Φαίη ούτε Μενεγάκη», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δεν αντέχει άλλο η Δανάη Μπάρκα: Ράκος μετά τον χωρισμό από Τσαγκρίδη και την κόντρα με Καινούργιου (photo)

Δημόσια κατακραυγή έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στις οποίες φιλιέται με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πετώντας υπονοούμενα για το θέμα.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε μια εικόνα, η οποία λέει πως πρέπει να είσαι ευγενικός καθώς δεν μπορείς να ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας.

Το story της Δανάης Μπάρκα

Δύσκολες ώρες για την Δανάη Μπάρκα: «Φυγαδευτήκαμε για να μη μας δουν οι…»

Στον τρόπο με τον οποίο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δικαιολόγησε το γεγονός ότι επέλεξε να μη μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το πάρτι των γενεθλίων της, σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 5/3 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Κι ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής «διχάστηκαν» για το αν είχε τελικά δίκιο ή όχι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega ανέφερε ότι κι εκείνη, στο δικό της πάρτι γενεθλίων επέλεξε – όπως και οι περισσότεροι καλεσμένοι της – να φυγαδευτεί, για να μην την δουν οι κάμερες.

«Μα, αν δεν θες να κάνεις δηλώσεις; Και εγώ δεν βγήκα να κάνω δηλώσεις στις κάμερες στα γενέθλιά μου. Οι περισσότεροι φυγαδευτήκαμε για να μπούμε και να μη μας δουν οι κάμερες. Όχι γιατί δεν θέλαμε, δεν είχαμε κάτι να πούμε, να δηλώσουμε, δεν υπήρχε κανένα νέο, τι να πούμε;» είπε η Δανάη Μπάρκα.