20 Απριλίου, 2024

Κόλαση η Ιωάννα Μαλέσκου: Αναστάτωσε με καυτό στρινγκ και μπικίνι κάτω από το ντουζ!

Κόλαση η Ιωάννα Μαλέσκου: Αναστάτωσε με καυτό στρινγκ και μπικίνι κάτω από το ντουζ!

Η Ιωάννα Μαλέσκου αφήνει τους διαδικτυακούς της φίλους άφωνους με το καλλίγραμμο κορμί της.

Στην Κύπρο βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου κι έκανε τις απαραίτητες βουτιές της στο νησί της Αφροδίτης.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την παρουσίαση του Love it, ταξίδεψε στο νησί για επαγγελματικούς λόγους, όπου τους συνδύασε με ξέγνοιαστες στιγμές σε παραλίες του.

Μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο σύντομα βίντεο, όπου κάνει ντουζ μετά από τις βουτιές της στην θάλασσα.

Η παρουσιάστρια ποζάρει με φλογερό βλέμμα στην κάμερα και φορά ένα καυτό μαύρο μπικίνι, που αναδεικνύει τις άψογες αναλογίες της.

Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή με αυτήν την πιο σ@ξι πλευρά της Ιωάννας Μαλέσκου και η ανάρτησή της δέχθηκε σχόλια το ένα μετά το άλλο.

https://www.instagram.com/p/CRmdgxbrKB6

“Δεν του έκατσες να μην φύγει”: Βρίζουν χυδαία την Ιωάννα Μαλέσκου επειδή έφυγε ο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό!

Η αλήθεια είναι πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πόνταραν πολλά στην Ιωάννα Μαλέσκου ώστε ο Μάριο Χεζόνια να παραμείνει στην ομάδα τους!

Ο Super Mario, μετά από 4 μήνες στα πράσινα, χτες το βράδυ (21/07) ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως δεν δέχεται την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του και πως θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, καθώς δεν φαίνεται να έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση του τριφυλλιού!

Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε unfollow τον Κροάτη άσο κάτι που φαίνεται πως δεν ήταν τυχαίο! Ωστόσο κάποιοι ανεγκέφαλοι, λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης του Μάριο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό, μπήκαν στο προφίλ της κοπέλας και άρχιζαν να την βρίζουν κάτω από την τελευταία της ανάρτηση με μαγιό!

Δείτε χαρακτηριστικά μερικά σχόλια στο Athensmagazine.gr:

Βρίζουν χυδαία την Ιωάννα Μαλέσκου επειδή έφυγε ο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό!

Βρίζουν χυδαία την Ιωάννα Μαλέσκου επειδή έφυγε ο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό!

Βρίζουν χυδαία την Ιωάννα Μαλέσκου επειδή έφυγε ο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό!

Βρίζουν χυδαία την Ιωάννα Μαλέσκου επειδή έφυγε ο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό!

Ιωάννα Μαλέσκου: «Όλα έρχονται για να σε διδάξουν κάτι»

Με ένα άλμπουμ φωτογραφιών στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την ανασκόπηση για την πρώτη της τηλεοπτική χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή “Love it”.

Ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της, βάζοντας φωτογραφίες από το τηλεοπτικό της “σπιτικό”, όπως το αποκαλεί η ίδια και με μια μακροσκελή ανάρτηση, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά όσους την στήριξαν την τηλεοπτική χρονιά που ολοκληρώθηκε για την εκπομπή της λίγες μέρες πριν.

Επισημαίνοντας πως όλη η ομάδα της εκπομπής έγινε οικογένεια που την αγκάλιασε, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε μεταξύ άλλων: “… Λένε ότι το σπίτι γίνεται σπιτικό χάρη στους ανθρώπους που ζουν σε αυτό. Ακόμη κι αν ο χρόνος αλλάξει τα πράγματα, οι αναμνήσεις δε σβήνουν (καλές ή και λιγότερο καλές) και όλα έρχονται για να σε διδάξουν κάτι…” υποστηρίζοντας για άλλη μια χρονιά πόσο διδακτική ήταν για εκείνη η σεζόν που πέρασε.

Δείτε όλη την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

https://www.instagram.com/p/CRhdJdur1Br

Ιωάννα Μαλέσκου: Εξοργισμένοι οι συνεργάτες της – Όλο το παρασκήνιο

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε του Love it, το κλίμα ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες που ήταν στο πλευρό της επί τόσους μήνες ήταν ψυχρό, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time. Παράλληλα, δείτε γιατί «σφάζονται» Φαίη Σκορδά και Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΙ στην τελευταία εκπομπή είπε τόσα πολλά, όμως… δεν τους ανέφερε καν! Εκείνοι κάθονταν στον καναπέ και περίμεναν μια λέξη, μία αναφορά στο όνομά τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν όλοι στο φινάλε της σεζόν.

Άλλωστε, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Μάνος Μαγιάτης και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν εκείνοι που στο ξεκίνημά της στο κανάλι του Φαλήρου τη στήριξαν πολύ!

Ωστόσο, αποχώρησαν από το πλατό δυσαρεστημένοι, αφού παρόλο που μπορούσε, όπως μετέφεραν στην εφημερίδα οι καλά γνωρίζοντες, δεν αναφέρθηκε καν σε αυτούς, προκαλώντας την έκπληξη και του νέου αρχισυντάκτη, αφού πριν από λίγο καιρό παραιτήθηκε η πρώτη αρχισυντάκτριά της, Δήμητρα Παλούδη.

Πάει απέναντι από τη Μενεγάκη η Μαλέσκου;

Το ενδεχόμενο ανακατατάξεων στο καθημερινό του πρόγραμμα, λόγω αυξημένου ανταγωνισμού, εξετάζει ο ΣΚΑΪ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα το «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου να «ανέβει» στη ζώνη 2-4 (από 12-2 που μεταδίδεται σήμερα), ώστε να αντιπαρατεθεί με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega, κάτι που, αν ισχύει, θα φέρει ευρύτερες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού.

Για την ώρα, η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι, ενώ δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Αν ο ΣΚΑΪ αποφασίσει να μετακινήσει σε άλλη ώρα το «Love it», δεν αναμένεται να βρει σημαντικά εμπόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο της Μαλέσκου (το κανάλι ενεργοποίησε το «συν 1») αναφέρει ότι η παρουσιάστρια αξιοποιείται σε καθημερινή εκπομπή, αλλά δεν προσδιορίζει την ώρα μετάδοσης, γεγονός που αφήνει περιθώριο για αλλαγές. Το «αγκάθι» για μια τέτοια αλλαγή είναι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στις 2, που σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.