28 Φεβρουαρίου, 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πιο ωραίος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πιο ωραίος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

«Ξέρετε πόση αδυναμία έχω στον Πρωθυπουργό αλλά…»

Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμφισβήτητα είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας, ύστερα από τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», χαρακτηρίζοντάς τον πιο όμορφο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ξέρετε πόση αδυναμία έχω στον Πρωθυπουργό αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πιο ωραίος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγγνώμη τώρα» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πλάνταξε στα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην εκπομπή της για τη γέννηση του μωρού της κολλητής της, Μαριλού Κοζάρη.

«Αχ και να ξέρατε τι παιδί έκανε η Μαριλού με τον Μουζουράκη, Πήγα και το είδα και εν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω! Ένα κοριτσάκι 4 κιλά και δεν το λέω επειδή είναι το μωρό της κολλητής μου, δεν έχω δει ομορφότερο μωρό στη ζωή μου, πιο ήρεμο, πιο γαλήνιο. Χτες ήταν η πρώτη φορά παρότι έχουν γεννήσει και άλλες φίλες μου που είπα “Θε μου βοήθησε με να ζήσω κι εγώ αυτή την ευλογία. Να τους ζήσει!».

Στην εκπομπή ξεκίνησε να μιλάει ο γυναικολόγος της Μαριλούς Κοζάρη, Παναγιώτης Τζώνης, παιδικός φίλος της Κατερίνας. «Οι μπαμπάδες μας κολλητοί πάρα πολλά χρόνια» διευκρίνισε η παρουσιάστρια.

«Εγώ πήγα απόγευμα, οι άλλες φίλες μου είχαν πάει το πρωί και κοιμόντουσαν, ο Πάνος δίπλα της. Λέω “ξυπνήστε, ήρθα”. Παρ’ όλη την ταλαιπωρία που είχαν από τον φυσιολογικό τοκετό. Ήταν τόσο ευτυχισμένοι! Εγώ έβαλα τα κλάματα» είπε η Κατερίνα.

Ο γυναικολόγος του ζευγαριού δήλωσε ότι ήταν ένας πολύ όμορφος τοκετός και ότι η μαμά ήταν πολύ συνεργάσιμη και είχε υπομονή. «Καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας τον τοκετό, ο Πάνος και η Μαριλού βιώσανε αυτό το ταξίδι πάρα πολύ όμορφα, όπως το ονειρεύτηκαν, η Μαριλού ήταν πολύ ήρεμη. Ήταν ένα πανέμορφο μωρό. Η Μαριλού ήταν υπερβολικά θαρραλέα, έδειξε πολύ μεγάλη δύναμη και πείσμα την ώρα που έπρεπε στο τελικό στάδιο του τοκετού. Ο Πάνος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα της παρόλο που ο τοκετός κράτησε 12 ώρες. Ήταν πολύ υποστηρικτικός».

«Δεν το περίμενα. Είναι πολύ φοβιτσιάρα, απορώ που έκανε φυσιολογικό τοκετό, το έλεγα και στη μητέρα της» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τη φίλη της.

Η συγκίνηση περίσσευε στην εκπομπή καθώς ο συγκεκριμένος γιατρός είναι παιδικός της φίλος και του ανέφερε ότι «ο μπαμπάς σου θα είναι πολύ περήφανος για σένα που θα σε βλέπει».