19 Απριλίου, 2024

Καμαρώστε influencer! Στα παλιά της τα παπούτσια τα μέτρα! Χωρίς μάσκα η Τουνάρα και η παρέα της στο κέντρο της Αθήνας! Έτσι ασκεί… επιρροή; (Φωτο)

Καμαρώστε influencer! Στα παλιά της τα παπούτσια τα μέτρα! Χωρίς μάσκα η Τουνάρα και η παρέα της στο κέντρο της Αθήνας! Έτσι ασκεί… επιρροή;

Ένα σύντομο ταξίδι στην πρωτεύουσα για δουλειές αποφάσισε να κάνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία δηλώνει – εκτός από επιχειρηματίας – και influencer, άτομο δηλαδή που ασκεί επιρροή.

Η συγκεκριμένη κυρία, λοιπόν, που απασχολεί συχνά-πυκνά την επικαιρότητα με υποθέσεις που δεν την κολακεύουν, δίνει το… καλό παράδειγμα στους ακόλουθούς της, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους νόμους και τα μέτρα που εφαρμόζουν οι συμπολίτες της.

Ο φωτογραφικός φακός του Tlife την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι χωρίς μάσκα, όπως και την υπόλοιπη παρέα της και μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν τους ενόχλησε κανείς! Για πρόστιμο, ούτε λόγος! Έκανε τη βολτούλα της με τα φιλαράκια της, χάζεψε τις βιτρίνες και όλα καλά κύριε… Χαρδαλιά!

Καμαρώστε την Θεσσαλονικιά influencer: