29 Απριλίου, 2024

Και επίσημα ζευγάρι Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης – Το παθιασμένο φιλί που έβαλε τέλος στα σενάρια

Δεν κρύφτηκαν!

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες για το νέο ειδύλλιο στη showbiz, που δεν είναι άλλο από τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη και την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια του Mega και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Το παθιασμένο φιλί Μπάρκα – Τσαγκρίδη

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο twitter φωτογραφία στην οποία Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα παρουσιάζονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο.

Πιθανόν να πρόκειται, είτε για την έξοδό τους στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, είτε από νέα χθεσινοβραδινή έξοδο του εφοπλιστή με την παρουσιάστρια…

 

Και επίσημα ζευγάρι η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης - Το παθιασμένο φιλί που έβαλε τέλος στα σενάρια

 

Κόλαφος η Δανάη Μπάρκα για Νίκο Αναδιώτη: «Όταν προβαίνεις σε τέτοιες δηλώσεις και ξέρεις ότι μπορεί να φτάσουν στα αυτιά ενός παιδιού…»

Κόλαφος ήταν η Δανάη Μπάρκα για τον Νίκο Αναδιώτη, αναφέροντας ότι όταν προβαίνεις σε τέτοιες δηλώσεις και ξέρεις ότι μπορεί να φτάσουν στα αυτιά ενός παιδιού, καλύτερα να τις κρατάς για τον εαυτό σου.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τους ομοφυλόφιλους, που προβλήθηκαν νωρίτερα το πρωί, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να γίνουν.

«Το τελευταίο είναι ωραίο ότι παρότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να διαφωνεί ή να μην αντιλαμβάνεται ή κατανοεί ή καταλαβαίνει με κάτι που υπάρχει γύρω μας, δεν κάνει κακό. Όταν τον είχαμε φιλοξενήσει την πρώτη μας χρονιά εδώ, ήταν ευγενέστατος. Είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί. Τώρα αν μας βλέπει π.χ. μία μαμά ή μπαμπάς ή ένα παιδί στη εφηβεία, το οποίο μπορεί να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αγαπήσει έναν άνθρωπο του αντίθετου φύλου κι ακούει αυτή τη δήλωση, μπορεί να πει ότι είμαι αμαρτωλός» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα και Νίκος Αναδιώτης

«Όταν προβαίνεις σε τέτοιες δηλώσεις και ξέρεις ότι μπορεί να φτάσουν στα αυτιά ενός παιδιού, το οποίο μπορεί να έχει περάσει πολύ άσχημα για όλους αυτούς τους λόγους που ξέρουμε και συζητιέται όλα αυτά τα χρόνια το θέμα, νομίζω ότι δεν την κάνεις τη δήλωση, ακόμα κι αν το πιστεύεις. Όλοι πιστεύουμε πράγματα, τα οποία δεν θέλουμε να τα πούμε δημόσια για να μην πληγώσουμε άλλους» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.