14 Ιουνίου, 2024

«Κάγκελο» η Αγγελική Νικολούλη: «Άνοιξαν τάφο για να βρουν τη μητέρα μας»

«Κάγκελο» η Αγγελική Νικολούλη: «Άνοιξαν τάφο για να βρουν τη μητέρα μας» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία στο «Φως στο Τούνελ» που “πάγωσε” τους πάντες

«Το χώμα ήταν περίεργο πάνω στο τάφο κι έγιναν έρευνες από την αστυνομία στο νεκροταφείο»

Επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (21/4) στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετά το ατύχημα που είχε με τον γάτο της, η Αγγελική Νικολούλη με νέο επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό της στο μάτι, η δημοσιογράφος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και πέρασε αμέσως στα θέματα της εκπομπής της λέγοντας: «Καλησπέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Είμαστε πάλι εδώ στο Τούνελ για φως, για περισσότερο φως».

Μια από τις υποθέσεις που απασχόλησαν το «Φως στο Τούνελ» ήταν και αυτή της εξαφάνισης της Σανίκο Τσαούσι στον Αλικιανό του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά της Κρήτης.

Η πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και η εξαφάνισή της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Έφυγε από το σπίτι της νωρίς το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επισκεφτεί τον τραυματία γιο της, που έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω. Δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του, σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Οι νύφες της που ακολουθούσαν, δεν είδαν το παραμικρό.

«Άνοιξαν τάφο για να βρουν τη μητέρα μας» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία στο «Φως στο Τούνελ» που “πάγωσε” τους πάντες

Ξετυλίγοντας, δε, το κουβάρι της υπόθεσης και ακούγοντας μαρτυρίες υπήρξε και μια που έκανε την Αγγελική Νικολούλη να «παγώσει».

Με το «Φως στο Τούνελ» επικοινώνησε η νύφη της αγνοούμενης, Ροζαλία Καπαράκη, η οποία και ανέφερε ένα περίεργο περιστατικό στο νεκροταφείο του χωριού:

«Ισως είχαν κάποια πληροφόρηση ότι θάφτηκε η πεθερά μου σε κάποιους από τους τάφους, οπότε ήταν λίγο περίεργος ο τάφος και ανοίχτηκε. Το χώμα ήταν περίεργο πάνω στο τάφο και έγιναν έρευνες από την Αστυνομία στο νεκροταφείο». Οι έρευνες της Αστυνομίας, όμως δεν οδήγησαν σε κάποιο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια η Ροζαλία έκανε έκκληση μέσα από την εκπομπή του «Τούνελ» σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει.

«Βρήκαμε αίματα, σα να έσυραν κάποιον»

Η αγνοουμένη που έχει χάσει τον σύζυγό της, έχει αποκτήσει εφτά παιδιά, δεκαεννέα εγγόνια και τέσσερα δισέγγονα. Στις 07:59 το πρωί της εξαφάνισης κάμερα ασφαλείας συνεργείου κατέγραψε την ηλικιωμένη γυναίκα να περνά το δρόμο με κατεύθυνση το σπίτι του γιου της.

«Σταμάτησε εδώ στους κάδους, πέταξε τα σκουπίδια, για να περάσει απέναντι», λέει στην κάμερα της εκπομπής η νύφη της αγνοουμένης Ροζαλία, η οποία είδε και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.

«Στις 08:06 φαίνονται στην κάμερα οι δυο κουνιάδες μου να περνάνε και αυτές το δρόμο απέναντι. Τον ίδιο που είχε ακολουθήσει και η πεθερά μου. Ένα λεπτό μετά περάσαν και δύο φορτηγά με εργάτες που ανακαίνιζαν ένα σπίτι. Μας είπαν ότι την είδαν να κατεβαίνει προς τα κάτω».

«Εδώ, στο σημείο αυτό βρήκαμε αίματα και στάλες αίματος έως και δύο μέτρα, σαν κάποιον να έσυραν», λέει η νύφη της αγνοούμενης, Ζαμίρα Τσαούσι, από τον τόπο του μυστηρίου. Η οικογένειά της απευθύνθηκε άμεσα στην Αστυνομία, όταν εντόπισε τις κηλίδες αίματος.

Οι Αρχές καθυστέρησαν. Η δυνατή βροχή που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή, ξέπλυνε τα ίχνη αίματος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν δείγμα για να εξακριβώσουν αν ήταν της άτυχης γυναίκας.

Reduce bounce rates