Ανατριχιάζει ο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είχα ξαπλώσει στην πλώρη και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου!»

Ανατριχιάζει ο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είχα ξαπλώσει στην πλώρη και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου!»

To περιστατικό που βίωσε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του με ιστιοπλοϊκό

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα ήταν Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα όμορφο περιστατικό που βίωσε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του με ιστιοπλοϊκό. Παράλληλα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και την ΕΣΗΕΑ.

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είχα ξαπλώσει στην πλώρη και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου!»

«Μιλάω με τα δελφίνια, λέμε διάφορα πράγματα. Είχαμε φύγει από την Αλόννησο με έναν φίλο που δεν είναι πια στη ζωή, εκείνος με το δικό του σκάφος κι εγώ με το δικό μου, για να πάμε στα Ψαρά. Κάποια στιγμή τους βλέπω στο άλλο σκάφος και σηκώθηκαν, λέω δελφίνια. Μετά από λίγο ήρθαν και σε μένα τα δελφίνια, για λίγο χάθηκαν και μετά για τρεις ώρες ήταν στην πλώρη μου. Αντιλήφθηκαν ότι οι άλλοι ήταν παρέα κι εγώ ήμουν μόνος μου, το κατανόησα αυτό το πράγμα», εξομολογήθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και συνέχισε:

«Ξάπλωσα κι εγώ μπροστά στην πλώρη, άφησα το ένα μου χέρι κάτω και σταδιακά άρχισαν να βγαίνουν και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου. Πολύ ωραία στιγμή και τα είπαμε… πολύ ωραία παρέα».

 

.