5 Μαΐου, 2024

J2US:Το φιλί στο στόμα! Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή (Video)

J2US: Οι εκπλήξεις κορυφώθηκαν στη μεγάλη βραδιά του τελικού. Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε την Άννα Βίσση όπου μαζί με την Δέσποινα Βανδή μας χάρισαν αυτό που χρόνια περιμέναμε, ένα μοναδικό ντουέτο των δύο τους πάνω στη σκηνή!

Η μία να λέει τραγούδια της άλλης. Η Δέσποινα να στέλνει φιλιά στην κόρη της Άννας, τη Σοφία, που δήλωσε (μέσω της μητέρας της) fan της Δέσποινας. Η Βίσση να λέει στη Βανδή πες αυτό το τραγούδι το δικό μου, μ’ αρέσει να το ακούω καλύτερα από σένα.

Το αποκορύφωμα βέβαια, ήρθε στο ντουέτο που τραγούδησαν μαζί. Την αντίστροφη μέτρηση. Πρώτη εκτέλεση Βίσση Καρβέλας. Ρωτάει η Βίσση: «εγώ ποιον να κάνω», για να απαντήσει η Βανδή: «κάνε τον Καρβέλα, διότι εγώ ξέρω να κάνω καλά τη Βίσση!» και… έπεσαν όλοι κάτω.

Και στο τέλος, έτσι για να μη ξεφύγουμε από την cultίλα, θυμηθήκαμε και λίγο Madonna και Britney Spears με ένα φιλί στο στόμα.

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή φιλί στο στόμα

J2US: «Αχτύπητο» δίδυμο Γαρμπή-Βανδή στην πίστα

Το J2US έφερε δύο «αστέρια» του ελληνικού τραγουδιού μαζί στην πίστα, με την Καίτη Γαρμπή και τη Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι «Επιτέλους» και να συγκινούν, με τη δεύτερη μάλιστα να αναφέρει ένα απίθανο περιστατικό με τον Διονύση Σχοινά, σε ένα επεισόδιο με «διπλή» αποχώρηση, με ένα από τα φαβορί προηγουμένως να έχει φύγει.

Λίγο πριν ξεκινήσουν να λένε το τραγούδι, η Καίτη Γαρμπή ζήτησε από τη Βανδή να πει στον κόσμο την ιστορία της και εκείνη είπε:

«Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας.

Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Ρε συ που είναι η Καίτη;”. Και εκεί που λέω “που είναι, που είναι;” ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;», είπε η Δέσποινα Βανδή και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.