28 Μαρτίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Η συμβουλή που έδωσε στους ακολούθους της

Ιωάννα Τούνη: Η συμβουλή που έδωσε στους ακολούθους της

Η Ιωάννα Τούνη έδωσε μια συμβουλή στους ακολούθους της στο Instagram.

Η γνωστή influencer ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, αλλά αυτή τη φορά όλα… τα λεφτά ήταν αυτά που έγραψε στη λεζάντα.

“Συμβουλή του μήνα: Πριν συζητήσεις κάποιον -που δεν γνωρίζεις προσωπικά- για το τι κάνει στην ζωή του, ΣΤΑΜΑΤΑ και ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ «τι στο καλό με αφορά εμένα»; Thank me later”, ήταν το σχόλιό της, θέλοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στους χρήστες των social media που την επικρίνουν.

https://www.instagram.com/p/CTSVHHZIQ2k/?utm_source=ig_embed

Η Ιωάννα Τούνη τόλμησε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της – Αυτό είναι το νέο της λουκ

Τούνη-νέο λουκ

Η Ιωάννα Τούνη τόλμησε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και δεν θα μπορούσε να μην την μοιραστεί με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram. Η γνωστή influencer πήρε την απόφαση να αφαιρέσει τα extensions και να κόψει τα μαλλιά της σε μακρύ καρέ.

“Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που τολμάω τόσο μεγάλη αλλαγή στο μαλλί” αναφέρει η Ιωάννα Τούνη και αν και δηλώνει σοκαρισμένη από αυτό, είναι παράλληλα ενθουσιασμένη με το νέο της λουκ.

Το νέο λουκ της Ιωάννας Τούνη

Τούνη

Τούνη

Ανανεωμένη και ερωτευμένη η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είναι στα καλύτερά της καθώς πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η Θεσσαλονικιά influencer μοιράστηκε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε με ένα καυτό φιλί μέσα σε καταγάλανα νερά. Το ζευγάρι πέρασε ένα μαγικό καλοκαίρι με διακοπές σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας.

“Βροχή” τα σχόλια στην ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Τα σχόλια έπεσαν “βροχή” κάτω από τη φωτογραφία με το καυτό φιλί του ζευγαριού. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την ανάρτηση, ήταν και η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ήταν από τις πρώτες που γνώριζε αυτή τη σχέση. “Κουκλάκια μου, πότε έγινε αυτό καλέ;” έγραψε κάνοντας χιούμορ.