19 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Εγώ πρωταγωνιστώ στο ροζ βίντεο – Ξέσπασε σε δάκρυα και αποκάλυψε την αλήθεια – Βίντεο

Με δάκρυα στα μάτια, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από το κανάλι της στο YouTube όλα συνέβησαν με το ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και τη δείχνουν σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές.

Η Ιωάννα Τούνη πήρε θέση για το ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και επιβεβαίωσε πως όντως είναι εκείνη, ξεσπώντας σε κλάματα και αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, η Τούνη η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» ανέφερε το εξής σε βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό κανάλι στο YouTube:

«Θα σας μιλήσω για κάτι που βασικά δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να ξεχάσω, να θάψω, να εξαφανίσω εδώ και τρία χρόνια. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’αυτό. Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο και καθόλου εύκολο. Κάποιοι το γνωρίζετε ήδη, κάποιοι το έχετε δει, κάποιοι το έχετε ακούσει. Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ένα ροζ βιντεάκι στο οποίο “πρωταγωνιστώ”. Ο λόγος που το συζητάω μαζί σας αυτή την στιγμή είναι γιατί νιώθω ένα βάρος μέσα μου όλα αυτά τα χρόνια. Είναι κάτι πολύ άσχημο για οποιονδήποτε άνθρωπο, να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο παρά τη θέληση του και χωρίς να έχει γνώση. Είναι κάτι το οποίο πολλοί απεύχονται αλλά πραγματικά μπορεί να συμβεί στον καθένα και στην καθεμία. Στην προκειμένη περίπτωση η καθεμία είμαι εγώ».

Η ίδια, στη συνέχεια, αποκάλυψε:

«Να σας πάω τρία χρόνια πίσω, ήταν καλοκαίρι, ήμουν σε beach party, υπήρχε το ποτό, καλή διάθεση. Εν πάση περιπτώσει, για να μην πολυλογώ και πλατειάζω είναι πολύ στενόχωρο, άνθρωποι που νομίζεις ότι γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο παρά τη θέληση σου και ενώ βλέπουν σε πόσο κακή κατάσταση είσαι, και να το χρησιμοποιήσουν για να δειχτούν, για να επωφεληθούν από αυτό. Δεν ξέρω… Ακόμα ίσως και για να βγάλουν χρήματα; Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας, αλλά όπως και να έχει, είναι άσχημο που το παιδί αυτό, με το οποίο συνευρίσκομαι στο συγκεκριμένο βιντεάκι είναι ένα παιδί που γνωρίζω από τα 18 μου, με το οποίο συνεργαζόμουν, δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες και μάλιστα είμαστε μια παρέα και εκείνη τη μέρα. Δεν ξέρω τι με στεναχωρεί και με θλίβει περισσότερο. Ίσως το γεγονός ότι στα 23 μου, με όλη την έκθεση αυτή που είχε πάρει το “My Style Rocks” ξαφνικά διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες μου από εκείνο το βράδυ στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς και δεν έχω επίγνωση ότι με φωτογραφίζει κάποιος. Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να βλέπει να δημοσιεύονται ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιο τρόπο και από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ. Δεν ξέρω…».

Έπειτα, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για το πώς είπε στη μητέρα της τι είχε συμβεί και πώς εκείνη αντέδρασε:

«Νομίζω με θυμούνται όλες οι συμπαίκτριές μου στο “My Style Rocks” να πλαντάζω στο κλάμα στα παρασκήνια και ύστερα από πέντε λεπτά να πρέπει να είμαι εντάξει γιατί έχουμε γύρισμα. Δεν ήμουν σε θέση να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί και ήμουν πολύ μικρή και πολύ άμαθη με τη δημοσιότητα και με όλο αυτό που συνέβη. Μου πήρε πολλή ενέργεια, πολύ χρόνο, πολλή φαιά ουσία. Είχα τρέξει σε δικηγόρους για να προσπαθήσω να βγάλω κάτι και να δικαιωθώ για την τιμή μου. Να σημειώσω ότι δεν είχα ευρώ. Είχα ξοδέψει όλα μου τα λεφτά. Δεν έβγαλα τίποτα, έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε. Προσπάθησα πολύ να ξεπεράσω αυτό το γεγονός. Η μαμά μου με βοήθησε πάρα πολύ, είναι πολύ υποστηρικτική, μου είπε ότι μπορεί να συμβεί στην καθεμία, ότι ζούμε σε μια εποχή τεχνολογίας που είναι όλοι με ένα κινητό στο χέρι οπότε είναι λίγο εύκολο αν χάσεις τον έλεγχο να συμβεί κάτι τέτοιο. Μαμά σ’ αγαπώ, η μαμά μου βλέπει πάντα τα βιντεάκια μου».

Τέλος, η Ιωάννα Τούνη έστειλε και το μήνυμά της, λέγοντας πως «είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση, να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός!».