6 Μαΐου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Αντέχεις να δεις πώς ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της στο Instagram;

Κάθε μέρα οι θαυμαστές της αυξάνονται όλο και περισσότερο, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά της ήταν τέταρτο στις αναζητήσεις του κόσμου για το 2020! Διόλου ευκαταφρόνητο κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι και πολύ εύκολο να το πετύχει κάποιος. Η Ιωάννα έγινε γνωστή από το σόου μόδας My Style Rocks….

Όμως έχει χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία στο Instagram, που την κατατάσσει στις πιο επιτυχημένες Influencers της Ελλάδας. Μπορεί να μην πάει στο Survivor 4, για να την θαυμάζουμε στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όμως να την είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στις αμμουδιές του Ντουμπάι.Όμορφη γυναίκα, με ταπεραμέντο, μαγνήτισε από την πρώτη στιγμή σχεδόν όλα τα βλέμματα. Έχει μαγέψει το κοινό με τις εκρηκτικές της επιλογές, που αναδεικνύουν στο έπακρο τα πλουσιοπάροχα προσόντα της.

Έτσι η θρυλική πλέον Ιωάννα Τούνη φροντίζει πάντα να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και των θαυμαστών της! Η κοπέλα είναι συγκλό και το αψεγάδιαστο κοpμί της υπερσυγκλό!

Η ξανθιά γαζέλα έκανε το ντεμπούτο της στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου μόδας My Style Rocks, τον πρώτο χρόνο που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.  Αν και στο σόου δίχαζε πολλές φορές την γνώμη των κριτών η προσοχή του κοινού δεν μειώθηκε ποτέ!

Η Ιωάννα είναι μία από τις πιο ελκuστικές και σαγnνευτικές γυναίκες, ενώ στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers.

Έχει δημιουργήσει μαζί με την κολλητή της φίλη μία εταιρεία ρούχων, με την επωνυμία BubbleGunWorld, με έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Δες πώς ευχαρίστησε τους followers της στο Instagram, οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά ! Όπως δήλωσε και η ίδια: « λοιπόν ♥ και ούτε που κατάλαβα για πότε φτάσαμε! Κάθε μέρα γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι σε αυτό το προφίλ και θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου, για την τόοοοοοοοοοοση στήριξη και την αγάπη που λαμβάνω από εσάς! Για πες να μου λυθεί η απορία, εσύ γιατί με ακολουθείς; Τιιιιιι θα ήθελες να σου δείχνω περισσότερο στο προφίλ μου; Είμαι όλη αφτιά ❤️»

Εσύ τι θα της ζητούσες λοιπόν;;;;;

https://www.instagram.com/p/CMKhhDfraRR/