29 Απριλίου, 2024

Ηλιούπολη: Μάνα και γιος βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Αστυνομικές δυνάμεις (Φωτογραφία αρχείου/EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Στο απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ανεύρεσης δύο νεκρών στην περιοχή της Ηλιούπολης

Στο απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ανεύρεσης δύο νεκρών στην περιοχή της Ηλιούπολης, που όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για μητέρα και γιο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο ethnos.gr η 61χρονη μητέρα και ο 36χρονος γιος της δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Μπήκαν στο διαμέρισμα με κλειδαρά

Τελικώς, μέλη της οικογένειας μπήκαν μέσα στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών το βράδυ της Τετάρτης με κλειδαρά και ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα η κλειδαριά της πόρτας ήταν διπλοκλειδωμένη ενώ σε όλο το σπίτι υπήρχαν ίχνη αναστάτωσης όλων των χώρων της ισόγειας κατοικίας.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές η πίσω πόρτα του ισόγειου σπιτιού βρέθηκε να είναι ανοιχτή και παραβιασμένη, ενώ μία καραμπίνα που φαίνεται να ταιριάζει με το όπλο του εγκλήματος εντοπίστηκε σε άλλο δωμάτιο από αυτό που βρέθηκαν τα θύματα. «Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να καταλάβουμε τι έχει γίνει, ωστόσο η γενική αναστάτωση στο σπίτι σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία ενισχύουν το σενάριο να πρόκειται για διπλή ανθρωποκτονία με τον δράστη ή τους δράστες λίγο μετά την εκτέλεση της μάνας και του γιου να φεύγουν από το σπίτι», σχολιάζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας, χωρίς να αποκλείουν και άλλο σενάριο.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι παρόλο που και τα δύο θύματα φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο που φαίνεται να είναι καραμπίνα, κανείς από τους περίοικους δεν αντιλήφθηκε και δεν άκουσε το παραμικρό.