16 Απριλίου, 2024

Ίαν Στρατής: «Είμαι απογοητευμένος από τους ανθρώπους»

Ίαν Στρατής: «Είμαι απογοητευμένος από τους ανθρώπους»

Το μήνυμα του τραγουδιστή στο Instagram

Ύστερα από ένα διάστημα διαδικτυακής απουσίας, ο Ίαν Στρατής επανήλθε το Σάββατο και προχώρησε σε μια απρόσμενη εξομολόγηση καρδιάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στους διαδικτυακούς του φίλους τους προβληματισμούς που φέρει στο μυαλό του αυτό το διάστημα.

Έτσι, ο Ίαν Στρατής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασε καιρός μέχρι να ανεβάσω κάτι και η αλήθεια είναι ότι είμαι ακόμα συντετριμμένος στεναχωρημένος και απογοητευμένος αρκετά από τους ανθρώπους. Ευτυχώς όχι από όλους».

https://www.instagram.com/p/CS1Mb_QKt63

«Δεν περίμεναν από εμένα να τους πω ευχαριστώ αλλά ένα ακόμα δεν αρκεί» συμπλήρωσε στο μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Ευχαριστούμε πυροσβέστες από όλο τον κόσμο που ακόμα βοηθάτε την κατάσταση και όλους όσοι συμμετέχουν σε κάτι που συμβάλει σε κάτι».

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στις φήμες πως είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή – «Υπάρχει ένα…» (Video)

Αρκετές είναι οι φήμες που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη, μετά το χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη να είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή. Μπορεί σε δηλώσεις της να μην έχει απαντήσει στα ίσα, ωστόσο σε βίντεο της θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν, όταν σε βίντεο που είχε αναρτήσει η παρουσιάστρια στο Youtube, πίσω της φάνηκε για λίγα δευτερόλεπτα ένα γατάκι, το οποίο δεν ήταν δικό της. Θαυμαστές λοιπόν και εκπομπές, ανακάλυψαν πως το γατί αυτό ανήκει στον τραγουδιστή.

Η απάντηση της Συνατσάκη στις φήμες σχέσεις με τον Ίαν Στρατή

Η παρουσιάστρια λοιπόν στο τελευταίο της βίντεο στο Youtube απάντησε ξανά, έμμεσα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Συγκλονίζει και η Μαίρη Συνατσάκη: «Τρεις φορές με έχουν παρενοχλήσει ερωτικά»

Συγκλονίζει με τα λεγόμενά της η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μετά και τη νέα «βόμβα» της Σοφίας Μπεκατώρου περί σκανδάλου κακοποίησης στην ιστιοπλοΐα, αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα ερωτικής παρενόχλησης τρεις φορές.

Η Μαίρη Συνατσάκη με βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, αποκάλυψε ότι η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές. Το βίντεο έχει τίτλο «Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία» είναι ο τίτλος του βίντεο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο Youtube.

Μαίρη Συνατσάκη: Το «ξέσπασμά» της μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό , αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω», τόνισε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: “Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει. Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω».