29 Απριλίου, 2024

Η πρώτη Ελληνίδα κοσμετολόγος από το Τορόντο στην Ελλάδα

Η πρώτη Ελληνίδα κοσμετολόγος από το Τορόντο στην Ελλάδα

Τι είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ ;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μία διαδικασία κατά την οποία εγχέεται κάτω από την επιδερμίδα μελάνι και χρωστικές ουσίες είτε με τη βοήθεια μίας βελόνας είτε με λεπίδα. Ανήκει στην κατηγορία του κοσμητικού και στόχος είναι να χρωματίσουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ώστε να τονίσουμε.

Το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε μόνη μου ούτε σκληρό όπως τα παλαιότερα αποτελέσματα, ώστε να μπορούμε να παρέμβουμε κατά την πάροδο του χρόνου καθώς αλλάζει μόδα το γούστο και ο τρόπο ζωής. ο ημιμόνιμο μακιγιάζ πραγματοποιείται στο πρόσωπο τελειοποιούμε τα φρυδάκια μας, τα χείλη μας, τα ακροβλέφαρα.

Ποια η διαφορά του ημιμόνιμου μακιγιάζ από τα ταττουάζ ;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ υπάγεται στον κλάδο της δερματοστιξίας όπως και τα τατουάζ. Είναι ένας νεοσύστατος κλάδος και θέτει την βάσι του στην εφαρμογή του κανονικού τα ταττουαζ. Έλα to as βέβαια εφαρμόζονται στο σώμα κυρίως για καλλωπιστικούς λόγους, το ημιμόνιμο μακιγιάζ αξιοποιείται όλο και πιο έντονα σε διαφορετικούς κλάδους όπως η ιατρική και Εξυπηρετεί κοσμετολογικούς σκοπούς

Σε ποιους απευθύνεται το ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ απευθύνεται σε ανθρώπους με άτονα χαρακτηριστικά, με ασυμμετρία των φυσικών χαρακτηριστικών, διάσημους ανθρώπους, πολυάσχολους ανθρώπους που δεν θέλουν να σπαταλούν χρόνο στην καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ.

Σε ανθρώπους που παρουσιάζουν έντονη εφίδρωση, σε ανθρώπους με αλλεργία στα προϊόντα του μακιγιάζ σε ανθρώπους με αλωπεκία και σε πολλές άλλες κατηγορίες. Πραγματικά λύνει προβλήματα της καθημερινότητας, εξοικονομούμε χρόνο και αυξάνεται η αυτοπεποίθηση μας.

Πόσο διαρκεί το ημιμόνιμο μακιγιάζ, ποιοι παράγοντες οδηγούν στην εξασθένηση του ;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μία η μόνη τεχνική η οποία μπορεί να διαρκέσει έως δύο χρόνια. Δεν διαρκεί περισσότερο διότι δεν επιθυμούμε σκληρά αποτελέσματα, και θέλουμε να υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης και αλλαγής κατά την πάροδο του χρόνου. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να είμαστε 100 τα 100 σίγουρη το πόσο μπορεί να διαρκέσει ένα ημιμόνιμο μακιγιάζ καθώς η διάρκεια αποτελεί ένα θέμα πολυπαραγοντικό και δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την τεχνίτρια.

Βασικό ρόλο παίζει η ποιότητα του δέρματος της υποψήφιας, το ήμισυ της εφαρμογής αποτελεί η περιποίηση μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες περιποίησης. Επίσης πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με έντονη ηλιοφάνεια, κάτι το οποίο δεν βοηθάει στην διατήρηση του ημιμόνιμο μακιγιάζ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι UV-A και οι UV-B είναι εχθροί και το αντηλιακή πρέπει να γίνει καθημερινότητα μας. Επιπλέον, ηλικία την υγεία ενός ατόμου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση ενός κοσμικού τατουάζ.

Που μπορούμε να σας βρούμε, για ποιο λόγο να απευθυνθούμε σε εσάς και τι πρέπει να ξέρουμε για εσάς;

Πρόσφατα εγκαινίασα τον πρώτο χώρο ημιμόνιμου μακιγιάζ στην περιοχή των νοτίων προαστίων, την Βάρη.

Το στούντιο μου βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο της Βάρης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βάκου 26.

Πρόσφατα μετακόμισα στην Ελλάδα από το Τορόντο και αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου εργαστήριο δερματοστιξίας, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές διατάξεις της κυβερνήσεως και διακατέχεται από εξειδίκευση σε αυτό τον τομέα. Είμαι πιστοποιημένη πτυχιούχος τεχνίτρια ημιμόνιμου μακιγιάζ από την Nouveau Contour.

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ημιμόνιμο μακιγιάζ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια εξειδικευμένων τεχνικών εντός Ελλάδος και εκτός. Αγαπώ το επάγγελμα μου και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Rouli Παράλληλα στο στούντιο μου πραγματοποιούνται κι άλλες υπηρεσίες τις οποίες σας περιμένουμε να δοκιμάσετε. Rouli Rouli Basil

 Ρουλή μου ευχαριστώ για την συνέντευξη που έδωσες και πόσο αληθινή είσαι ,Η ευτυχία κ η αγάπη για την δουλειά σου στα μάτια σου φαίνεται!!!

Εγώ είμαι είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή σου Νικόλ και την onenews.gr. Σε εκτιμώ και πραγματικά απόλαυσα την συνάντηση μαζί σου είσαι  Θεά …

Σήμερα γυναικεία ομορφιά σε μια νέα επιχείρηση που μου έκανε εντύπωση, γιατί την ξεκίνησε ένα νέο κορίτσι μόλις 26 ετών, που γύρισε από τον Καναδά, αφού ειδικεύτηκες την τέχνη του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Η εφαρμογή της δερματοστιξίας εξαπλώνεται συνεχώς, κυριεύει πραγματικά τον πλανήτη και προσελκύει συνεχώς νέους υποψήφιους. Πρόκειται για μία μέθοδο μόνιμα εξελισσόμενη η οποία ανταποκρίνεται σε νέες ανάγκες συνεχώς.

Αξιοποιείται δε, όλο και περισσότερο καθώς προκύπτουν νέα ευρήματα ως προς την χρήση της.

 

Rouli Basil Βάκχου 26 στην Βάρη

Τηλέφωνο 697 68 53 174

(20+) Rouli Basil | Facebook