14 Μαΐου, 2024

Η πρεμιέρα της “Νέας Αριστεράς” – Το σήμα και το πολιτικό στίγμα

“Νέα Αριστερά” είναι το όνομα της νέας ΚΟ που συγκρότησαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια εκδήλωση, παρουσία 1000 και πλέον ατόμων, ο Αλέξης Χαρίτσης και οι Ηλιόπουλος, Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος έδωσαν το πολιτικό στίγμα.

Πρεμιέρα έκανε, το βράδυ της Δευτέρας (04/12), ο νέος πολιτικός φορέας των 11 ανεξάρτητων βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι παρουσίασαν στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο, την καινούρια τους Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 άτομα, ανακοινώθηκε πως το νέο κοινοβουλευτικό σχήμα ονομάζεται “Νέα Αριστερά”, ενώ, μαζί με το όνομα, αποκαλύφθηκε και το λογότυπό του. Το logo απεικονίζει ένα βέλος, το οποίο δείχνει προς τα πάνω και τα αριστερά, ενώ στο σημείο εκείνο υπάρχει μια τελεία. Το φόντο στο οποίο παρουσιάστηκε το σήμα, ήταν κόκκινο, ενώ σε ορισμένα σημεία έφερε και πράσινες-μπλε αποχρώσεις.

Το λογότυπο της ΚΟ "Νέα Αριστερά"

Το λογότυπο της ΚΟ “Νέα Αριστερά” ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ο Αλέξης Χαρίτσης. Οι Νάσος Ηλιόπουλος και Ευκλείδης Τσακαλώτος θα αναλάβουν ρόλο κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ενώ η Πέτη Πέρκα θα είναι η γραμματέας της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκε το πολιτικό στίγμα της “Νέας Αριστεράς”, ενώ γνωστοποιήθηκαν οι προτεραιότητες του νέου κοινοβουλευτικού σχήματος και εκφράστηκε το όραμά του.

Παρουσίαση του νέου φορέα των 11 με όνομα “Νέα Αριστερά”

Η ΚΟ της Νέας Αριστεράς

Η ΚΟ της Νέας Αριστεράς INTIME