24 Ιουνίου, 2024

Η γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης στήνει ενέδρα θανάτου στον Ορέστη – Ο Αλέξης χτυπάει τη Μυρτάλη

Η γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης στήνει ενέδρα θανάτου στον Ορέστη – Ο Αλέξης χτυπάει τη Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Mega.

Στα προσεχή επεισόδια ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για τον Ορέστη, ενώ η Μυρτάλη έρχεται αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο του Αλέξη, καθώς τη χτυπάει για πρώτη φορά.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ακόμη μία εβδομάδα ο Δημοσθένης ο οποίος έρχεται σε επαφή με τον νέο κάτοικο της Αρεόπολης, τον Ορέστη Αντωνιάδη, και από τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι οπλοφορεί αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο γυμναστής από την Αθήνα μπαίνει στο στόχαστρο του αδίστακτου μαφιόζου, ο οποίος αποφασίζει να ερευνήσει τα πάντα για τη ζωή και το παρελθόν του. Έτσι, λοιπόν, δίνει εντολή στους ανθρώπους του να ψάξουν και να βρουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν για τον Ορέστη, καθώς πιστεύει ότι λέει ψέματα για την ταυτότητά του.

gh-ths-elias-(9).jpg

Ο Δημοσθένης υποπτεύεται ότι ο άντρας είναι μυστικός αστυνομικός και γι’ αυτό βάζει δύο τσιράκια του να γίνουν η σκιά του και να παρακολουθούν κάθε του κίνηση. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ορέστης ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να πάει στην Αθήνα. Τότε ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να τον δολοφονήσουν. Εκείνοι, λοιπόν, βρίσκονται στο κατόπι του και του στήνουν μία θανάσιμη ενέδρα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του αφεντικού τους.

ntanos.jpg

Όμως ο Ορέστης τούς αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να αντιδράσει. Χάρη στην οξυδέρκειά του και την καλή του τύχη, ο άντρας γλιτώνει από το καρτέρι θανάτου, αλλά αντιλαμβάνεται ότι η ζωή του κινδυνεύει και δεν μένει άπραγος. Επιστρέφοντας στο χωριό, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και καταγγέλλει στον Κουράκο ότι δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους. Ο αστυνόμος παίρνει στα σοβαρά την καταγγελία του και αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση. Παράλληλα, ο Δημοσθένης είναι έξαλλος και καταριέται που απέτυχε η απόπειρα δολοφονίας, ενώ συνεχίζει να ερευνά τα πάντα γύρω από τον Ορέστη.

Η Μυρτάλη θύμα ξυλοδαρμού από τον Αλέξη

Η Μυρτάλη, ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της το τελευταίο διάστημα, έχει πάρει την απόφαση να φύγει μακριά απ’ όλους και ειδικά από τον Αλέξη! Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μείνει στη Μάνη, όμως εκείνη είναι ανένδοτη και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελβετία. Μάλιστα, ύστερα από διάφορες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, η κοπέλα πουλάει τις μετοχές της στον Μάνο και τον Ισίδωρο και εκείνοι με τη σειρά τους ενημερώνουν την Αθηνά, η οποία σκοπεύει να αγοράσει κρυφά το 10% από αυτές.

Από την άλλη, ο Αλέξης αντιλαμβάνεται ότι η συμπεριφορά της συντρόφου του το τελευταίο διάστημα είναι παράξενη και εξοργίζεται όταν ανακαλύπτει ότι κάνει κινήσεις πίσω από την πλάτη του. Μάλιστα, πάνω σε έναν καβγά του ζευγαριού, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Αλέξης χτυπάει για πρώτη φορά τη Μυρτάλη. Η κοπέλα, μετά τον ξυλοδαρμό της, είναι σοκαρισμένη και φοβισμένη, ενώ ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται ότι η ζωή της βρίσκεται πλέον σε μεγάλο κίνδυνο! Παρά τον τρόμο που νιώθει, όχι μόνο δεν εγκαταλείπει το σχέδιό της, αλλά επισπεύδει τις διαδικασίες για τη μετακόμισή της στην Ελβετία.

Πηγή: My TV

Reduce bounce rates