28 Μαρτίου, 2024

Η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US εκνεύρισε Βανδή – Φασουλή! «Σοβαρέψου, σκ…ά τα έκανες»

 

«Είναι εμπαιγμός αυτό το πράγμα. Μην το ξανακάνεις».Δέσποινα Βανδή

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα βγήκαν στη σκηνή του J2US και τραγούδησαν “Βγάλε το μαντήλι”. Η εμφάνιση, όμως, του γνωστού κομμωτή έκανε έξαλλους τη Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή, οι οποίοι του τα είπαν… έξω από τα δόντια.

«Όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω χαριτωμένο, δεν μου αρέσει. Είπες ένα παραδοσιακό τραγούδι, φορώντας μια παραδοσιακή φουστανέλα… Για τη δική μου αισθητική όλο αυτό δεν μου ταιριάζει. Μην το ξανακάνεις με το να ακουμπάς στην παράδοση. Σε οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην ελληνική μουσική και στην ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Την επόμενη φορά που θα ακουμπήσεις ένα τραγούδι παραδοσιακό, οι επιλογές σου πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να φαίνεται ότι δεν το κοροϊδεύεις. Είναι εμπαιγμός αυτό το πράγμα. Θες να μιλήσουμε σοβαρά; Δεν είναι σωστό αυτό ούτε για σένα, ούτε για τους ανθρώπους που μπορεί να σημαίνει πολλά η φουστανέλα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να “καείς” από μόνος σου. Πρόσεχε λίγο, ειδικά ότι έχει σχέση με την ελληνική παράδοση», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Να τραγουδήσεις σωστά τουλάχιστον, να μάθεις τους στίχους, να κάνεις περισσότερες πρόβες. Τώρα μιλάω εγώ, άστο εσύ. Τον έχεις πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, δεν έμαθες καν τις δύο βασικές νότες. Τι έμαθες; Σκ…ά τα έκανες. Για σοβάρεψε λίγο για να γίνεις πιο χαριτωμένος. Καίγεσαι πια, ξεπερνάς το “χαριτωμένο”…», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Στεναχωρήθηκα. Δεν μπορώ εγώ να τιμήσω τη χώρα μου, βάζοντας μια στολή; Δεν το αξίζω, δηλαδή; Μου λέτε ότι προσπάθησα να κατατροπώσω την ελληνική παράδοση, κάτι πρέπει να πω κι εγώ να υποστηρίξω τον εαυτό μου. Αυτό είναι προσβολή!», απάντησε ο Τρύφωνας Σαμαράς.