23 Απριλίου, 2024

Η «αρσενική Τζούλια» είναι  παίκτης ριάλιτι  ! Δες τις ακατάλληλες σκηνές του με καυτή μελαχρινή… (Βίντεο)

Όταν πριν από λίγες μέρες «έσκασε» το θέμα, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η σιωπή του «πρωταγωνιστή» που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα και πολλά ερωτήματα.

Γνώριζε ο Φίλιππος Αρβανίτης, ο πρώην παίκτης του «Power of love», ότι στην πορνό ιστοσελίδα «Sugar babes» φιγουράρουν ερωτικές σκηνές του; Και αυτές οι σκηνές ήταν μέρος μιας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ή είναι ένα προσωπικό βίντεο το οποίο διέρρευσε στον συγκεκριμένο ιστότοπο χωρίς την συγκατάθεσή του και δίχως ο ίδιος να είναι ενήμερος;

Όλες αυτές τις μέρες, από την πλευρά του Φίλιππου επικρατούσε σιγή ιχθύος, όμως, τελικά το μυστήριο λύθηκε μέσα από ένα επίσημο βίντεο που κυκλοφορεί πλέον στο διαδίκτυο.

Δες το… αυστηρώς ακατάλληλο υλικό που αποδεικνύει ότι ο Αρβανίτης δεν είναι θύμα της διαρροής ενός προσωπικού sex tape όπως είναι της «μόδας» τον τελευταίο καιρό αλλά ενσυνείδητος πρωταγωνιστής μιας κανονικότατης πορνό ταινίας:

Ποια είναι η μελαχρινή που παίζει μαζί του; 

Πρόκειται για τη γνωστή πρωταγωνίστρια ταιvιών εvηλίκων Ρόζα, η οποία δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης πως πρόκειται για κανονική παραγωγή και όχι προϊόν υποκλοπής.
Η ιστορία του Φίλιππου θυμίζει αυτή της Τζούλιας Αλεξανδράτου εξ’ ου και το παρατσούκλι «αρσενική Τζούλια». Λέτε να τους δούμε κάποια στιγμή και μαζί;
patkiout.gr