25 Απριλίου, 2024

Η αλήθεια για γνωστό ράπερ Lamanif: Πώς βρέθηκε, ροz βίντεο, «αφέντρες» και ψυχιατρική κλινική

Πώς το βίντεο του Λάμπρου Μανιφάβα / ράπερ Lamanif που διέρρευσε στο ίντερνετ τον οδήγησε στην απόγνωση;

Πώς είναι πραγματικά η κατάσταση του Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού ως ράπερ Lamanif;

Αρκετές ώρες διήρκεσε η κατάθεση του 24χρονου ράπερ Lamanif στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο Lamanif κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το που βρισκόταν στο διάστημα που αναζητούνταν αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού μουσικού ανέφερε στο thestival ότι ο 24χρονος ράπερ Lamanif χρήζει βοηθείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o ράπερ Lamanif εντοπίστηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από άνδρες της επίλεκτης ομάδας που συστάθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε μετά από ένα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα ροz βίντεο με προσωπικές στιγμές του ράπερ Lamanif που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίμαχο βίντεο ο Lamanif φορά εσώρουχα ιδιαίτερης φύσης.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξε κινητοποίηση από χρήστες, κοινοποιώντας το βίντεο του Lamanif και ζητώντας άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να τον αποτρέψουν.

Την ψυχιατρική εξέταση του 24χρονου μουσικού που αναζητούνταν από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη διέταξε ο εισαγγελέας στον οποίο κατέθεσε μετά τον εντοπισμό του σήμερα το πρωί.

Ο 24χρονος ράπερ Lamanif εντοπίστηκε σώος τα ξημερώματα του Σαββάτου σε πάρκο στην περιοχή της Ανάληψης. Μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο μουσικός προσήλθε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να καταθέσει.

Οι αστυνομικοί είναι σε συνεννόηση με την Εισαγγελία, για να δουν τελικά αν θα σχηματιστεί δικογραφία και θα ασκηθούν διώξεις, σύμφωνα με το νέο νομικό πλαίσιο.

O Lananif μέχρι στιγμής δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς. Ούτε γιατί το έκανε, ούτε αν υπάρχουν από πίσω κυκλώματα με «αφέντρες» και εκβιαστές που τον είχαν παγιδέψει στα δίχτυα τους.

Ο 24χρονος, ο οποίος ασχολείται με την ραπ μουσική, είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια σβήστηκε, δηλώνοντας την πρόθεση του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στο βίντεο, δεχόταν εκβιασμούς με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου.