6 Μαΐου, 2024

Γυναικοκτονία στους Άγιους Αναργύρους: Κατήγγειλε τον πρώην της και αυτός τη μαχαίρωσε

Eurokinissi

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα – Αυτοτραυματίστηκε ο δράστης

Στην απόλυτη τραγωδία κατέληξε η προσπάθεια μίας 28χρονης να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για παρενόχληση και κακοποίηση. Και αυτό γιατί το βράδυ της Δευτέρας, δολοφονήθηκε από τον 39χρονο, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το Τμήμα Ασφαλείας των Αγίων Αναργύρων.

Την παρακολουθούσε

Μπροστά στο περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και φιλικό πρόσωπο του θύματος, που προσπάθησε να σώσει την κοπέλα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης φέρεται να παρακολουθούσε το θύμα και μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία επιτέθηκε στην άτυχη κοπέλα. Αφού της κατάφερε αρκετά χτυπήματα στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι στο λαιμό. Ο δράστης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έχοντας βαριά τραύματα.

Πώς κατάφερε να τη δολοφονήσει δίπλα στο ΑΤ;

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι η γυναίκα έπεσε νεκρή, έξω από το Τμήμα και  λίγα λεπτά αφού κατήγγειλε τον δράστη, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε επέμβαση από τις Αρχές. Σε σχετική ερώτηση του ethnos.gr προς αρμόδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι δεν υπήρχε οπτική επαφή του σκοπού του Τμήματος ή άλλου αστυνομικού με το σημείο όπου έπεσε νεκρή η 28χρονη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Προανάκριση ΔΑΑ».