27 Ιουλίου, 2024

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: “Ράγισαν” καρδιές στην κηδεία της 43χρονης που δολοφόνησε ο 71χρονος – Σπάραξε η μητέρα της πάνω στο μνήμα

Συγγενείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου το τελευταίο “αντίο” στην 43χρονη Γεωργία

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Συγγενείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου το τελευταίο “αντίο” στην 43χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο πρώην σύντροφό της, μέσα στο σπίτι της μητέρας της στη Σαλαμίνα.

Ειδικότερα, συγγενείς και φίλοι της 43χρονης Γεωργίας συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου της Σαλαμίνας για την κηδεία της άτυχης γυναίκες, κατακλύζοντας το εσωτερικό αλλά και τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

“Ράγισαν” καρδιές στην κηδεία της 43χρονης που δολοφόνησε ο 71χρονος – Σπάραξε η μητέρα της πάνω στο μνήμα

Τραγική φιγούρα, η μητέρα της 43χρονης που υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα ξέσπασε για τον χαμό της κόρης της. “Γιατί παιδάκι μου, γιατί δεν μου το έλεγες;“, μοιρολογούσε η μητέρα της άτυχης Γεωργίας.

 

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Κατέρρευσε η μητέρα της 43χρονης – «Ήταν πολύ αθώα, να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα παραπάνω»

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Κατέρρευσε η μητέρα της 43χρονης, αναφέροντας: «ήταν πολύ αθώα, να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα παραπάνω».

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία της άτυχης γυναίκας, η μητέρα της αναφερόμενη στον δράστη δήλωσε έκπληκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά «τέτοιο ξεγέλασμα, τέτοια κοροϊδία; Έχω τρελαθεί με ό,τι βγήκε προς τα έξω ό,τι είχε χτυπήσει άλλη γυναίκα, ότι είχε παιδιά στην Καβάλα ό,τι είχε παιδιά στην Αθήνα…».

Αναφερόμενη σε δηλώσεις της εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίας Δημογλίδου, σχετικά με τη στάση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στην Σαλαμίνα, μετά τις καταγγελίες της γυναίκας, λίγες μέρες πριν από την δολοφονία της, για ενδοοικογενειακή βία και επικρίνοντας την στάση των αστυνομικών, η μητέρα της 43χρονης είπε «ποτέ μα ποτέ να μην νιώσει τον πόνο μου σαν μάνα. Πήγα το παιδί με σπασμένα πόδια και ο αξιωματικός δεν έβγαινε έξω από το Τμήμα να δει το κορίτσι».

«Ήταν πολύ αθώα και για αυτό την πάτησε. Αυτός μπορεί να την κορόιδευε με μια καραμέλα ή με ένα χάδι και μετά να την χτύπαγε και εκείνη να μην έλεγε τίποτα», είπε για την δολοφονημένη κόρη της.

Σπαρακτικό είναι το μήνυμα της προς την νεκρή κόρη της, λίγες ώρες πριν από την κηδεία της 43χρονης, καθώς είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό», απευθυνόμενη στο παιδί της: «Να με συγχωρέσει, που δεν ήμουν εκεί να την προστατεύσω παραπάνω. Αν ήμουν εκεί θα είχα μπει εγώ μπροστά, να φάω εγώ τις σφαίρες. Αυτό θα της πω… Να πάει στο καλό και από εκεί να προστατεύει το παιδάκι της».

INTIME NEWS

 

INTIME NEWS

 

INTIME NEWS

 

INTIME NEWS

 

 

INTIME NEWS
Reduce bounce rates