28 Φεβρουαρίου, 2024

Επεισόδια στου Ρέντη: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ μετά το χτύπημα από ναυτική φωτοβολίδα

Ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη – Είναι παντρεμένος, χωρίς παιδιά

Μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, ένας 31χρονος αστυνομικός χαροπαλεύει στη ΜΕΘ μετά από χτύπημα με ναυτική φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένος, χωρίς ακόμη να έχει αποκτήσει παιδιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα του ειδοποιήθηκε χθες αμέσως μετά τον τραυματισμό του και μετέβη στην Αθήνα, συνοδευμόμενη από την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου, δόθηκε εντολή όλες οι δυνάμεις των ΜΑΤ να μεταβούν στο σημείο και να προχωρήσουν στην προσαγωγή όλων όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα Ολυμπιακός- Παναθηναικός, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της επίθεσης.

Συνολικά προσήχθησαν 424 οπαδοί, ανάμεσά τους και ανήλικοι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών, στην Πέτρου Ράλλη. Στους προσαχθέντες γίνεται ειδική εξέταση εντοπισμού πυρίτιδας στα χέρια, για να διαπιστωθεί ποιος έριξε τη φωτοβολίδα.

Ο 31χρονος αστυνομικός
Ο 31χρονος αστυνομικός

Σε καταστολή ο 31χρονος

Ο ένστολος που τραυματίστηκε στον μηρό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής το νοσοκομείο είχε εκδώσει το πρώτο του ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο ανέφερε ότι ο 31χρονος είχε πάθει και ανακοπή κατά τη διάρκεια του πρώτου χειρουργείου

“Έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και μηχανικός αερισμός και ξεκίνησε διαδικασία ανάνηψης από το βαρύ αιμορραγικό shock. Ο ασθενής κατά τις 23:00 μεταφέρθηκε στο χειρουργείο όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια ανάνηψης με μαζικές μεταγγίσεις αίματος και παραγώγων και υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Κατά τις 23:25 υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά.

Κατά τις 23:55, μετά από προσωρινή σταθεροποίηση με υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων, έγινε χειρουργική διερεύνηση του ταύματος στον αριστερό μηρό. Διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές, ανευρέθη και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων” αναφερόταν μεταξύ άλλων.