16 Ιουνίου, 2024

Γιώργος Τσαλίκης: «Θα κινηθώ νομικά, με έλεγαν κ@@@γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε» – Το ξέσπασμα μετά τα αρνητικά σχόλια για τη Μαρίνα Σάττι

Ο Γιώργος Τσαλίκης, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», και έδωσε τη δική του απάντηση στην σκληρή κριτική που δέχτηκε μετά τα όσα είπε για τη Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision 2024.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά, μετά από σχόλια που δέχτηκε από χρήστες του διαδικτύου. «Κατέληξα να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος που θα ασχοληθώ και θα περάσω σε μηνύσεις, είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημερώσανε, εκείνοι προκλητικά συνεχίσανε και λέγανε: “Ακόμα δεν μας έκανες τίποτα; Ακόμα δεν μας πήρε ο δικηγόρος σου;” Θα ασχοληθώ με μηνύσεις με τον κύριο Σφακιανάκη, μόνο με αυτούς που το ζητήσανε», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δεν έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα Σάττι»

Όσο για τα σκληρά σχόλια που δέχτηκε, είπε: «Κοντεύω τα 50, με λέγανε κ@λ@γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε και πάρα πολλά άσχημα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρονών. Ούτε γέρος είμαι, ούτε έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα Σάττι. Εγώ είπα ότι δεν είναι πιτσιρίκα λέγοντας ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του».

 

Reduce bounce rates