24 Μαΐου, 2024

Γιώργος Χρανιώτης: «Υπάρχουν φορές που θέλω να “πετάξω” το παιδί μου μακριά, γιατί με έχει εκνευρίσει»

«Είναι βολική η αναγνωρισιμότητα, αν θες να κάνεις μια κράτηση σε ένα εστιατόριο»

Στα θετικά και αρνητικά που έχει η αναγνωρισιμότητα λόγω της δουλειάς του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, είπε όσον αφορά τη αναγνωρισιμότητα: «Υπάρχουν φορές που είναι βολική η αναγνωρισιμότητα, αν θες να κάνεις μια κράτηση σε ένα εστιατόριο. Αυτό που δε μου αρέσει είναι να έρχεται κάποιος που δε με γνωρίζει και να με ακουμπάει. Αν γνωριστούμε λίγο, μπορούμε και να αγκαλιαστούμε. Με είδε ένα παιδί τυχαία στον δρόμο και τσίμπαγε τον εαυτό του για να δει αν είναι αλήθεια».

Συνέχισε, λέγοντας: «Πλέον, δεν μπορώ να πάω σε μια δουλειά μόνο για τα χρήματα, το έχω κάνει παλιότερα. Δε βάζω εύκολα όρια και όταν χρειαστεί να τα βάλω, γίνομαι αγενής».

Τέλος, για την πατρότητα, ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε: «Ο ρόλος του μπαμπά είναι πιο δύσκολος από τους ρόλους στο θέατρο. Με τον γιο μου έμαθα να εξασκώ την υπομονή μου. Υπάρχουν φορές που θες να πιάσεις το παιδί σου και να το “πετάξεις” λίγο μακριά, γιατί σε έχει εκνευρίσει. Τώρα με το παιδί ξέρω πως πρέπει να είμαι υγιής, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μείνει χωρίς εμένα. Έχω αρχίσει και με αγαπάω λίγο περισσότερο».

«Κιμπάρης» ο Μελέτης Ηλίας: «Μου τρώει πολλά λεφτά η γυναίκα μου και τα παιδιά»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» έκανε ο Μελέτης Ηλίας, που προβλήθηκαν την Τετάρτη (15/11), «εισχωρώντας» στα του σπιτιού του.

Εδώ και χρόνια, ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει την οικογένειά του με τη Θέμιδα Βουτσινά. Ο ηθοποιός ανέφερε, με αίσθηση χιούμορ, πως εκείνη και τα παιδιά τους «σπαταλάνε» τα περισσότερα από τα χρήματα που βγάζει.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει ζήσει τις «χρυσές» εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς ξεκίνησε να κάνει σίριαλ το 2014 και έτσι δεν μπορεί να μιλάει για «μαξιλαράκι» ασφαλείας για τα οικονομικά του.

Οι αποκαλύψεις του Μελέτη Ηλία για την οικογένειά του

«Κοίταξε, εμένα μου τρώει πολλά (χρήματα) και η γυναίκα μου μαζί με τα παιδιά φυσικά – αστειεύομαι. Η αλήθεια είναι ότι στις εποχές μας δεν υπάρχουν μαξιλαράκια ασφαλείας. Δεν πρόλαβα τις χρυσές εποχές εγώ, ξεκίνησα να δουλεύω το 2014 στην τηλεόραση, οπότε η εποχή προ κρίσης είχε παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Η κόρη μου, που πια έχει ένα πολύ αυστηρό κριτήριο, περιμένω κάθε φορά πώς και πώς την άποψή της, με σφάζει με το γάντι», είπε τέλος ο Μελέτης Ηλίας.

 

Reduce bounce rates